My Beachy Side’ın ‘Emily in Paris’ Yolculuğu Vakko’da

Writer: NYX Magazine

Date: 01/02/2022

PAYLAŞ

Gamze Ateş’in kurucusu olduğu My Beachy Side, Fransız Rivierası’nın esintisini İlbahar/Yaz sezonunda Türkiye’de yalnızca Vakko’larda yaşatıyor.


 
Kültürel sorumluluk ve çevre bilincini lüks kavramıyla buluşturan My Beachy Side, Netflix’in sevilen dizisi Emily in Paris için hazırlanan son koleksiyonuyla Sax Fifth Avenue mağazalarından sonra Türkiye’de yalnızca Vakko mağazalarındaki yerini almaya hazırlanıyor. 2015 yılında Gamze Ateş tarafından kurulan My Beachy Side, Türkiye’de yalnızca Vakko’da satışa sunacağı ‘Emily in Paris’ Resort ’22 kapsül koleksiyonunda St. Tropez’den ilham alıyor. 

My Beachy Side ve Emily in Paris arasındaki ortaklıktan doğan koleksiyon, 1920’lerin Fransız Rivierası’ndaki yazları çağrıştırıyor. Koleksiyon el işçiliğinin öne çıktığı ve nefes alan dantellerle vintage esintili bir stil yansıtıyor. Dizide Emily karakterinin giydiği, klasik Paris stilini sıra dışı tatil kıyafetleri havasıyla canlandıran koleksiyon cesur ana renk paletleriyle de dikkat çekiyor. Eğlence ve modanın kesiştiği noktada buluşan marka aynı zamanda kadınların dünyayı her açıdan değiştirebileceklerini vurguluyor. Kadınlara sürdürülebilir bir gelir sağlayarak ve el işçiliği misyonunun lüks moda endüstrisinde daha da yükselmesini hedefliyor.

Emily’nin fantastik Fransız maceralarını Türkiye’ye taşıyan My Beachy Side, Emily in Paris Resort ’22 koleksiyonuyla yalnızca Vakko dostlarıyla buluşuyor.

PAYLAŞ