Bitkisel Sütler İle Sağlıklı Lezzetler

Writer: NYX Magazine

Date: 01/02/2022

PAYLAŞ

Fomilk, renklendirici ve koruyucu içermeyen bitkisel sütleriyle sağlıklı lezzetler sunuyor. Tek başına ya da kahveyle içilen, kahvaltıda ve yemeklerde kullanılan Fomilk bitkisel sütler, ısıtma-soğutma tekniğiyle üretilmeleri ve steril kutularda sunulmaları nedeniyle uzun ömürlü. 

Fomilk’in renklendirici ve koruyucu içermeyen bitkisel sütleri, sağlıklı beslenmeyi hayat biçimi olarak benimseyenlerin ve hayvansal sütü sindirmekte zorluk çekenlerin yanı sıra yeni lezzet arayışında olanların mutfaklarında gün geçtikçe daha fazla yer alıyor. Badem, fındık, Hindistan cevizi, yulaf, Antep fıstığı sütlerinde yapay aroma ve kimyasal köpürtücü gibi maddelerin bulunmuyor oluşu, ürünlerin lezzetli oldukları kadar temiz içerikli olmalarını da sağlıyor.

3 Kategoride 18 Farklı Ürün

Fomilk; e-ticaret sitesinde ve ulusal market kanallarında, bugün %30’una sahip olduğu pazarda 3 kategoride 18 farklı ürünle müşterileriyle buluşuyor. 10 farklı bitkisel süt lezzetinin yanı sıra, 4 farklı lezzette bitkisel peynir ve 4 farklı ezme opsiyonuyla günün her öğünü için lezzetli olduğu kadar sağlıklı bir alternatif de sunuyor. Fomilk lezzetleriyle yapılabilecek farklı tarifler ise, mutfak meraklılarını YouTube kanalında ve marka web sitesinde bekliyor. 

Fomilk bitkisel sütler, birkaç saniye yüksek ısıdan geçirilerek zararlı bakterilerden arındırılıyor, böylece daha uzun ömürlü olmaları sağlanıyor. Fomilk bitkisel sütler, ısı ve ışık gibi zararlı olabilecek dış etkenlerden çok iyi koruyan geri dönüştürülebilir ambalajlarla satışa sunuluyor.

PAYLAŞ