Sezar, The Batman Filminin Lezzet Kahramanı Oldu!

Writer: NYX Magazine

Date: 01/02/2022

PAYLAŞ

Dünya çapındaki 145 milyar dolarlık pizza endüstrisinin en büyük zincirlerinden biri olan Little Caesars, tüm dünyada heyecanla beklenen ve 2022 yılının en çok izlenen filmleri arasına gireceğine kesin gözüyle bakılan “The Batman” filmi için Warner Bros. Pictures ile global bir iş birliğine imza attı. Little Caesars Türkiye Pazarlama Direktörü Pelin Çiftçioğlu, “Dünya genelinde, uzun yıllardır geniş bir hayran kitlesine sahip ve efsaneleşen bir “süper kahraman” ile merakla beklenen, böylesi büyük bir yapımda yer almak, kuşkusuz Little Caesars için benzersiz bir deneyim olacak” dedi. Çiftçioğlu, bu iş birliğinin pizza sektörü için bir ilk olduğunu ve küresel hedefin “Sezar’ı “The Batman” filminin lezzet kahramanı yapmak olduğunu da söyledi.

Filme özel “Batman Pizza” tüm şubelerde

Efsanevi “The Batman” filminin hayranları için, Batman karakterinden ilham alarak nefis ve ikonik bir pizza hazırladıklarını belirten Pelin Çiftçioğlu, “Little Caesars Pizza olarak 24 Ocak itibariyle tüm şubelerimizde “Batman Pizza” satışlarını başlatarak serinin son filmi “The Batman”in küresel tanıtım sürecine etkin bir şekilde dahil olduk. Sınırlı bir süre satışta kalacak Batman Pizza ile isteyen herkes pizza partisine süper bir kahramanı davet edebilir veya evine Batman Pizza’yı götürerek ailesinin kahramanı olabilir” dedi. 

Satışa sunulan Batman Pizza, Batman filmlerinin teması yarasa siluetini yansıtıyor. Üstü özel sarımsak soslu, içi enfes, gerçek mozzarella dolgulu ve calzone kenarlı Batman Pizza’da, Little Caesars’ın hem küresel hem yerel lezzet seçimi yaklaşımına paralel olarak Türkiye’de bol sucuk kullanıldı. Yeni Batman Pizza için Little Caesars Türkiye’nin tüm şubelerinden 43,90 TL’ye sipariş verilebiliyor. Ürünün gel-al fiyatı ise 35,90 TL. 

Little Caesars’ın yeni ürünü Batman Pizza’nın süper kahramanlara bir saygı duruşu niteliği taşıdığını belirten Pelin Çiftçioğlu, “Bu film çok uzun zamandır bekleniyordu ve markanın Türkiye ekibi olarak sponsorluk anlaşmasını duyduğumuzdan bu yana sürece büyük bir heyecanla hazırlanıyoruz. Gotham City ve tüm dünya, Batman hikayesinin paralelinde Sezar’ın lezzet hikayesini de tanıyacak. Bizim için Sezar, klasikleşen serinin lezzet kahramanına dönüşecek” dedi.

Little Caesars Pizza Türkiye ekibi hem şubelerinde hem de sosyal medya platformlarında yapacağı çeşitli sürprizlerle, Batman hayranlarını ve pizzaseverlerini The Batman filminin büyüsüne davet ediyor. Little Caesars’ın yeni lezzeti Batman Pizza için www.littlecaesars.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

PAYLAŞ