Authentic Beauty Concept Ürünleri ile Eşsiz Bir Deneyime Hazırlanın

Writer: NYX Magazine

Date: 10/02/2022

PAYLAŞ

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT’in yeni ürünleri ile eşsiz bir deneyime hazırlanın! 

Özenle seçilmiş saf içeriklerden oluşan vegan* ve premium saç ürünleri markası AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT, başlattığı otantik güzellik hareketini, daha da ileriye taşıyarak bu kez farkındalıkla zenginleştirilmiş bir deneyim konsepti sunuyor. “Farkındalık saç köklerinde başlar!” mottosu ile yola çıkan marka, baş derisine odaklanan üç yeni ürün ile #farkındalıkdeneyimi’ni bir üst seviyeye taşıyor.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Mindful Origin Ürünleri:

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Hydrating Jelly Mask (200 ml):  Spirulina ve Aloe Vera ile formüle edilmiş, serinletici ve hafif jöle benzeri bir dokuya sahip baş derisi ve saç maskesi olan Hydrating Jelly Mask, baş derisine yoğun bakım yapmanın yanı sıra onu dış etkenlere karşı da koruyor. Sağlıklı bir görünüm için saçlara parlaklığını geri kazandırıyor.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Bare Cleanser (300 ml): Spirulina ile formüle edilen bu sade ve kokusuz temizleyici, saçın doğal bariyerini korurken yıpranmış saçları ve hassas baş derilerini arındırmaya yardımcı oluyor. Alerji dostu ve hassas baş derisi için uygun olan yeni Bare Cleanser ayrıca ECARF (Avrupa Alerji Araştırma Kuruluşu) sertifikasına da sahip.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Detoxifying Scalp Mud ve Balancing Potion (165 gr, 100 ml): Bu özel ürün kombinasyonu, kan akışını uyarmak ve baş derisi sağlığını desteklemek için baş masajı sırasında uygulamak için ideal. Baş derisinde detoks etkisi gösteren ürün, baş derisinin dengesini de sağlıyor.

  • Detoxifying Scalp Mud: C Vitamini ve canlandırıcı zencefil ile formüle edilmiş doğal bir mineral kil maskesi olan Detoxifying Scalp Mud, nefis yeşil çay yapraklarının kokusu ile kendinizi taze hissetmenizi sağlıyor.
  • Balancing Potion: Rambutan kompleksi içeren ve Ginseng içeriği ile dengeleyici bir formüle sahip olan Balancing Potion, AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT‘in imzası olan baz kokusuyla da dikkat çekiyor. 

Baş derisine odaklanan yeni AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT ürünleri ve kuaförünüzde alacağınız Memento servisleri ile salonlarda profesyonel ve ayrıcalıklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Dilerseniz AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT‘in salonlarda verilen Memento servislerinde kullanılan Detoxifying Scalp Mud ve Balancing Potion dışındaki yeni premium ürünlerini satın alarak evinizde de uygulayabilirsiniz.

Eşsiz Bir Salon Deneyimi – AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Memento Servisleri:

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT salonlarında uygulanan Memento servisi, kuaför salonlarını kişinin benliğiyle yeniden bağlantı kurduğu bir farkındalık alanına dönüştürüyor. Bu özel deneyimin odağına ise baş derisini koyuyor.

Memento servisinde masaj hareketleri sayesinde saç yıkama anı, mini bir SPA deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Baş derisi masajı, mutlu hissetmenize yardımcı olurken tıpkı yüz bakımında olduğu gibi, kan akışını ve sağlıklı dolaşımı destekleyerek, stres ve gerginliğinizi azaltıyor ve gevşemeniz için harika bir fırsat yaratıyor.

  • Rest and Relax Memento Servisi (15-20 dakika)

Saçınıza kökten uca bakım için tasarlanan bu ritüelde Bare Cleanser, dengeleyici bir baş derisi deneyimi sağlıyor, ardından detoks etkili Detoxifying Scalp Mud ve dengeleyici Balancing Potion karıştırılarak özel bir baş derisi deneyimi hazırlanıyor. Nihai rahatlama için duyusal masajın keyfine varacağınız ve saçın ötesine geçen bir ferahlık için Enhancing Water’ı keşfedeceğiniz unutulmaz anlar sizi bekliyor.

Yeni ürün grupları hakkında bilgi edinmek için AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT web sitesini keşfedebilirsiniz: authenticbeautyconcept.com.tr.

Ayrıca @authenticbeautyconcept.tr Instagram hesabında, #otantikguzellikhareketi ve #authenticbeautymovement etiketleri üzerinden AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT topluluğuna çevrimiçi olarak katılabilir ve bağlantı kurabilirsiniz.

*AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT’in tüm ürünleri Balmumu içeren Gritty Wax Paste & Shaping Cream ve Kitosan içeren, Amplify Mousse hariç vegandır. Bu üç ürünün de komple vegan formülü için çalışmalar devam etmektedir.

PAYLAŞ