Clinique Black Honey Almost Lipstick Sonunda Türkiye’de

Writer: NYX Magazine

Date: 10/02/2022

PAYLAŞ

Tüm dünyada en çok sorulan, TikTok’ta fenomen olan Almost Lipstick Black Honey Ruja sonunda kavuştuk! Kendisine has özel rengi ve dokusuyla hiçbir muadiline benzemeyen Black Honey, herkese çok yakışıyor. Tam anlamıyla “kendi dudakların ama daha iyisi” görünümü sunuyor. Son zamanlarda Z Jenerasyonu arasında viral hale gelen ve TikTok’ta 50 milyondan fazla görüntülenme alan Black Honey ruj, aslında yeni değil, 50 yılı aşkın süredir Clinique’in en kült ürünlerinden biri. Uzun zamandır beklenen bu benzersiz ruj ise artık www.clinique.com.tr’de satışta! 

Black Honey Almost Lipstick Ürün Özellikleri:

Black Honey Lipstick tam anlamıyla bir ruj ya da dudak balmı değil. Hafif parlak ve yarı transparan bitişe sahip formülüyle dudaklarınızın doğal rengi ile bütünleşerek benzersiz bir renk oluşturur. Dudaklara yumuşaklık veren zengin formülü, dudakları pürüzsüzleştirmeye ve beslemeye yardımcı olur.

Black Honey Almost Lipstick Arkasındaki Hikaye:

1971’de, disko ateşinin herkesi kasıp kavurduğu, parlak renklerin ve gösterişli tarzlarını konuşturduğu dönemde Clinique, denemeye cesaret eden herkesi şaşırtan ve beğenileri toplayan derin, koyu bir kuru üzüm rengindeki Black Honey’i tanıttı. Neden mi? Çünkü gotik, koyu bir renk gibi görünen bu ürün, uygulamadan sonra her dudağa uyum sağlayan ve harika gösteren şeffaf bir hal alıyor! Neden mi? Çünkü Black Honey, kremsi ve balmsı formulüyle (tam bir ruj değil, ama parlak bir görünümden de daha fazlası) mavi, kırmızı ve sarı pigmentlerin mükemmel bir karışımı! Dudaklarınızla bütünleşirken renklerini ortaya çıkaran Black Honey, sahip olduğunuz dudak renginin en iyi versiyonunu ortaya çıkarıyor ve her cilt tonu için ayrı bir görünüm sunuyor.

Black Honey ilk olarak 1971 yılında parlak silindir bir kutu içinde piyasaya sürüldü. Clinique’in kurucusu Carol Phillips, glossun dokusu nefis ve akışkan bir bal kabına benzediği için ona Black Honey adını verdi. Evet, 70’ler böyleydi. Black Honey, 1989’da şu anki haliyle çıkış yaptığında ikinci bir patlama yaşadı: Almost Lipstick in Black Honey. O zamanlar kadınlar kariyer, aile ve hayallerinin peşinden her zamankinden daha fazla koşuyorlardı; kolaylık önemli bir faktördü ve dönemin makyaj trendi tam kapatıcı, yoğun renklerdi. Almost Lipstick, bu trende alternatif ve bir çözümle geldi, kusursuz Black Honey rengini, her çantaya sığabilecek ve hızla uygulanabilecek şık tüp bir tasarımla birleştirdi. Gloss ve ruj arasında bir geçiş olan Almost Lipstick uygulandığında inanılmaz bir his yaratıyor. Parlak ve yapışkan yapıda olmayan Black Honey, temizlemesi kolay ve dudaklara doğal erik tonlarında bir görünüm kazandırıyor.

Hızlıca 2021’e geldiğimizde, Black Honey, TikTok’ta Z kuşağının güzellik severleri tarafından yeniden keşfedildi! Kült ikonik ürün, uygulamada ivme kazandı. Black Honey’nin çok yönlülüğünü ve her cilt tonu ile yakaladığı uyum birçok kullanıcının dikkatini çekti ve viral olan bu rujun stokları hızla tükendi! 

Farklı yaş aralıklarındaki kullanıcıların dikkatlerini üzerine çeken Black Honey, ürünü ilk kez keşfeden Z kuşağı ve yirmili yaşlarında olan gençler ile tekrar yola çıktı. Viral makyaj trendleri arasında yerini alan Black Honey, 90’ların ve 2000’lerin genç nesiller arasında yeniden ortaya çıkan trendlerinin sadece bir örneği. Black Honey’nin viral hale gelmesi, bazı ürünlerin nasıl kült klasikler hale geldiğini ve nesilden nesile değişen trendlere nasıl dayandığını gözler önüne seriyor!

Nasıl Kullanılır:

Tek kat uygunlandığında şeffaf bir görünüm sunan Black Honey Almost Lipstick, istediğiniz benzersiz bitiş için birden fazla katman uygulanarak kolayca belirgin bir renk oluşturabilirsiniz. Her an her yerde kolaylıkla uygulanabilen bu inanılmaz ürünü tek başına, dudak kalemi üzerine veya başka bir rujun üzerine uygulayabilirsiniz.

PAYLAŞ