Six Senses Kaplankaya, Yenilenen Wellness Uygulamalarıyla Yeni Sezonda

Writer: NYX Magazine

Date: 10/02/2022

PAYLAŞ

Six Senses Spa Kaplankaya, hayatı daha mutlu, anlamlı ve sağlıklı yaşamak konusunda özgür bir yol olarak tanımladığı holistik wellness uygulamalarıyla yenilenme ve tazelenmeyi hedefleyen, kişiye özel terapileri 1 Nisan itibariyle misafirleriyle buluşturuyor. Yaz başlarken daha sağlıklı bir zihin ve bedeni hedefleyen uygulamalar Longevity, Detoks, bağışıklık güçlendirme, fitness, kilo kontrolü, mindfullness, yoga, uyku ve stres azaltma konuları üzerine yoğunlaşıyor. Çocuklar için Spa uygulamalarıyla fark yaratan Six Senses Kaplankaya Spa, bütünleşik wellness felsefesini ve iyi yaşamın sırlarını aşılıyor.

Condé Nast Traveller ve World Luxury Hotel & Spa Awards tarafından; dünyanın ve Avrupa’nın en iyi otelleri arasında gösterilen  Six Senses Kaplankaya, misafirlerini Ege Rüyasını paylaşmaya davet ediyor. Six Senses Kaplankaya, 1 Nisandan itibaren  yeni sezonda Ege’nin eşsiz doğasında beş özel koyda konumlanan plajları, eşsiz konaklama deneyimi, alanında dünyaca ünlü şeflerin yönettiği restoranlar ve holistik wellness uygulamaları eşliğinde misafirleriyle buluşturuyor. Yeni mevsime daha sağlıklı, dingin, huzurlu bir başlangıç için Six Senses Spa Kaplankaya bağışıklık sistemini güçlendiren ve vücudun direncini arttıran uygulamalarıyla dikkat çekiyor. Six Senses Spa Kaplankaya tarafından yeni sezon için hazırlanan terapiler kişiye özel uygulamalarla fark yaratıyor. Six Senses Kaplankaya’nın imza terapi serisi Longevity ile sağlıklı, uzun ve mutlu bir yaşam için misafirleri merkezin doğasıyla sarmalayan eşsiz uygulamalar sunuluyor.

Wellbeing konusunda; hayatını şifaya yönelik bütünsel uygulamalara adayan ve Tibet Ses Terapisi uygulamaları ile dikkat çeken Muayad Najemeddin ve Banu Alagöz, ağrı yönetimi alanında unutulmaz terapiler sunan Kim Kosters ve Ayurvedik terapiler konusunda uzman Suraj Varma gibi alanında dünyaca ünlü uzmanları  bu yıl da misafirleri ile buluşturacak olan Six Senses Kaplankaya yenilenmek ve kendisi ile yeniden bağ kurmak isteyen misafirlerini bekliyor.

Dünya çapında ünlü bütünsel wellness deneyimi ve seçkin mimarisi ile fark yaratan Six Senses Spa Kaplankaya, enerji yükseltme, zihinsel odaklanma ve beden-ruh sağlığını ana eksene alan terapilerle fark yaratıyor. Kişinin sağlık durumunu belirlemeyi hedefleyen Wellness analizleri ile başlayan program; hücresel bazda yenilenmeyi amaçlayan Cellgym, nefes egzersizleri Yoga terapileri, uyku takibi, imza masajlar ve doğada yürüyüş programlarıyla pozitif enerji yüklemesi yaratıyor. Six Senses Kaplankaya şeflerinin gustosu ile hazırlanan taze, yerel ve sağlıklı mutfak terapilere eşlik ediyor.

Six Senses Spa Kaplankaya’nın yeni sezon programında, bedensel yenilenmeyi hedefleyen detoks programlarına ek olarak; bağışıklık güçlendirme, fitness, kilo kontrolü, mindfullness, yoga ve uyku- stressiz yaşam konularına odaklanan programlar alanında dünyaca uzman terapistler eşliğinde misafirlerle buluşuyor. Yeni başlayanlar ve deneyimli misafirler için farklılaştırılan yoga dersleri konukların kendilerine dair bir içsel yolculuğa çıkmasını sağlıyor. Minik misafirlerin de unutulmadığı programda; 7-12 yaş arası çocuklara yönelik spa uygulamaları her yaştan misafirin kalbini kazanıyor.

Türkiye’de bir ilk olan Holistic Anti-Aging, Weight Management  ve BODPOD’nin yanı sıra, Wellness Screening gibi vücut analiz uygulamalarıyla Türkiye’nin ve Avrupa’nın en gelişmiş SPA alanına sahip olma özelliği taşıyan Six Senses Kaplankaya, Yoga, Fit, Uyku programları,  Kilo kontrolü, Detox ve Mind Detox, Boost Immunity, Mind Your Brain, Love Your Heart, Muscle Recovery ve Back Pain Relive gibi programlara ek olarak; Watsu, Dreamcatcher, Emotional Detox gibi bütünsel terapileri Six Senses Kaplankaya’nın 10 bin metrekare üzerine kurulu 38 farklı terapi odasında deneyimleme imkanı sunuyor.

Six Senses Kaplankaya yenilenmek ve kendisiyle yeniden bütünleşmek isteyen misafirleri Ege rüyasını birlikte yaşamaya davet ediyor.

Six Senses Kaplankaya Misafir Uzmanlar;

  • Banu Alagoz – Muayad Najemeddin : 1-24 Mayıs / 1 Temmuz- 25 Ağustos / 3-23 Ekim
  • Kim Kosters: 1 Temmuz- 31 Ağustos  
  • Suraj Varma : 17 Temmuz- 15 Ağustos  
PAYLAŞ