“iyzico ile Sevgililer Günü’nde Kalpler Sokak Hayvanları İçin Atacak”

Writer: NYX Magazine

Date: 10/02/2022

PAYLAŞ

iyzico, Sevgillier Günü’nde hediye olarak alınan ancak daha sonra bakılamayarak sokağa terk edilen evcil hayvanlarla ilgili bir kampanya başlattı. Bu Sevgililer Günü’nde kalplerimizin sokak hayvanları için atsın diye Ahbap ile gerçekleştirilen iş birliği ile Türkiye genelindeki barınaklara mama bağışı yapılıyor. iyzico, 1 ton mama bağışı ile kampanyayı başlattı.

Her yıl Sevgililer Günü’nde yüzlerce evcil hayvan hediye olarak alınıyor. Sonrasında ise bir bölümünün kaderi ne yazık ki bakılamayarak terk edilmek oluyor. Bu Sevgililer Günü’nde minik dostlarımızın hediye olarak alınmasının önüne geçmek isteyen iyzico, çiftlere istedikleri hediyeyi iyzico’nun güvenli alt yapısıyla satın alma fırsatı sunarken sokaktaki sevimli dostlarımızı da unutmadı. 

Ahbap ile iş birliği gerçekleştiren iyzico, Sevgililer Günü’nde kalplerimizin sokak hayvanları için atmasını sağlıyor. iyzico güvencesiyle https://ahbap.org/iyiligekatil adresinden yapılacak bağışlar, Ahbap aracılığıyla Türkiye genelindeki hayvan barınaklarına mama olarak gönderilecek. iyzico, 1 ton mama bağışlayarak kampanyanın startını  verdi.

Bağış yapmak için link: https://ahbap.org/iyiligekatil

satınalmasahiplen

PAYLAŞ