Rúnda’dan İki Yeni Koleksiyon

Writer: NYX Magazine

Date: 10/02/2022

PAYLAŞ

Rúnda Jewelry, doğanın kusursuz döngüsünü ve benzersiz formlarını koleksiyonlarına taşırken daha iyi bir dünya yaratma hayaliyle tasarımlarının tamamında %100 geri dönüştürülmüş altın ve “lab-created” pırlanta kullanıyor. Etik ve çevreye en az zarar veren üretim misyonunu zamansız tasarımlarla birleştiren Rúnda, yeni koleksiyonları Tarot ve Timeless ile karşınıza çıkıyor.

Ortaçağdan bu yana insanların enerji ve içgüdüleri yardımıyla karar verme sürecini destekleyen tarot kartları Rúnda’nın yeni koleksiyonuna ilham oluyor. Hayat sırlarının kavramsal simgelerle açıklandığı kartları tasarımlarına taşıyan Tarot Koleksiyonu 10 farklı kolye tasarımından oluşuyor. Koleksiyon, gökyüzündeki enerjiyi ve ilhamı temsil eden Yıldız Kartı’ndan birlikteliği ve birliktelikten doğan uyumu temsil eden Âşıklar Kartı’na 10 farklı tarot kartına atıfta bulunuyor. Mineyle renklendirilen 14 ayar altın zincirli kolye ucu tasarımları sizi sembollerin derin sırlarını keşfetmeye davet ediyor.

Rúnda Timeless Koleksiyonu, doğanın eşsiz harmonisini uçsuz bucaksız duygularınızla birleştirirken sizi zamansız hissettiren anlara doğru yolculuğa çıkarıyor. Sanatsal dokunuşlarla eşsiz tasarımlar yaratan Rúnda, Timeless Koleksiyonu’nda rengarenk mineler ve taşlarla süslenen 14 ayar altın 18 parça kolye tasarımını sizlerle buluşturuyor. Markada ilk kez rose gold kullanılarak farklılaşan ve içinde fotoğraflarınızı saklayabileceğiniz kolye tasarımları ile unutulmaz anlarınızı her daim yanınızda taşıyacaksınız.

Benzersiz el işçiliğiyle hayata geçirilen zamansız Rúnda koleksiyonlarına rundajewelry.com adresinden ulaşabilirsiniz.

PAYLAŞ