Sevgililer Günü’nde Yale Teknoloji Tutkunları İçin Mükemmel bir Hediye Sunuyor

Writer: NYX Magazine

Date: 11/02/2022

PAYLAŞ

Linus® Akıllı Kilit ile sevdiklerinizin ev güvenliğini üst seviyeye taşıyın!

Her türlü akıllı cihaza sahip birine mükemmel bir Sevgililer Günü hediyesini bulmak zor olabilir. Sevdiğiniz kişiye hem beğeneceği hem de verdiğiniz değeri gösterecek bir hediye almak istiyorsanız, teknoloji meraklıları için geliştirilmiş Linus® Akıllı Kilit bu arayışınızı sona erdiriyor.

En son teknolojisiyle Amazon Alexa ve Google Asistan gibi önde gelen akıllı asistanlarla uyumlu, şık ve minimal tasarıma sahip Yale Linus® Akıllı Kilit, akıllı evinizi tamamlayacak mükemmel bir Sevgililer Günü hediyesi. 

Linus®, sıradan bir kapıyı akıllı hale getiriyor, nerede olursanız olun kapınızı kilitleyip açmanızı sağlarken sevdiklerinizi ve eşyalarınızı koruma altına alıyor. Evden çıkarken kapıyı kilitledim mi diye endişe etmenize gerek kalmıyor. Linus®, otomatik kilitleme işlevi sayesinde evden ayrıldığınızda kapıyı otomatik olarak kilitliyor. Herhangi bir şüpheniz olması durumunda Yale Access mobil uygulamasından kapı kilidinizi kontrol edebiliyor, kapınızın açık kalması durumunda bilgilendiriliyorsunuz.

Gelişmiş yazılım ve sezgisel Yale Access mobil uygulaması tarafından desteklenen Linus®, sanal misafir anahtarları ile eve anahtarsız giriş sunmanın yanı sıra, gelen kişilerin giriş çıkış saatini görmenizi, kapının açık mı kapalı mı olduğunu kontrol etmenizi sağlıyor. Elinizde hediyelerler kapıya yaklaştığınızda yaklaştığınızı algılıyor ve kapınızın kilidini otomatik olarak açıyor.

Sevgililer Günü’nüzü özel kılmak için Linus®’u kullanın

Sevgililer Günü’nde sevdiğiniz kişiye sıcak bir karşılama yaşatabilir, Linus® ve Philips Hue entegrasyonu ile romantik bir atmosfer yaratabilirsiniz. Tüm yıl boyunca sevdiklerinizi Linus® ve Yale Akıllı Ev Ürünleri Serisi ile daha güvenli bir ev yaşamı sağlayabilirsiniz.  

PAYLAŞ