Renkli Yaz

Writer: NYX Magazine

Date: 13/02/2022

PAYLAŞ

Bu sezon hiç olmadığı kadar geniş bir seçki sunan George Hogg İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu, benzersiz zanaatkarlığını modern tasarımlarla buluşturuyor. Doğanın vazgeçilmez rengi yeşil, beyaz ve kahve tonlarının yoğunlukta olduğu koleksiyon, George Hogg tavrına yenilikçi ve feminen bir yorum katıyor. Garden Party serisiyle, sıcak yaz ve doğaya dönüş temalarına çağrışım yapan özgün renklere yer veriyor. Markanın olmazsa olması loaferlar, double monk detaylı terlik, topuklu ayakkabı, babet ve sandaletler konfor ve şıklığı bir araya getirirken hasır ve zincir detaylı kol çantaları ve farklı boyutlardaki clutchlar günün her anına ve her tarza uyacak alternatifler sunuyor.

Koleksiyonun rahatlığından ödün vermeyenlere hitap eden tasarımları dikkat çekiyor. Kısa topuklu gri ve siyah terlik ve sandaletler, düz terlik ve babetler, aynı renklerdeki günlük deri çantalara uyum sağlıyor. Farklı boylardaki çanta modellerinde, hasır ve deri detayların birlikte kullanımı spor şıklığa yeni bir soluk getiriyor.

Vazgeçilmez kalitesi ve özel el işçiliğiyle fark yaratan George Hogg koleksiyonu, yeni sezonda da stil sahibi erkeklerin dolabının favori parçaları olmaya devam ediyor. El boyaması, efektif özellikli deri ve materyal kullanımı, modern aksesuar detayları ile zanaatının gücüne vurgu yapıyor. İkonikleşmiş oxford George, derby Edward ve loafer Richard ile George Hogg Icons modelleri yeni mevsime uygun renk ve malzeme seçimleriyle koleksiyonda her zamanki yerini alıyor. Klasik ayakkabıların yanı sıra George Hogg loaferlar, özgürleşmeyi ve doğaya dönüşü temsil eden yeşil, gri ve mor tonlarıyla İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonunda da önemli bir rol oynuyor. Siyah, gri, mavi ve kahverengi deri ve süet dokulu çantalar ise şehir hayatının hareketli temposuna ve seyahatlere eşlik ediyor.

George Hogg İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonlarını, divarese.com.tr’de ve Divarese mağazalarında keşfetmeye davetlisiniz.

PAYLAŞ