Tarzınıza Uygun Çanta Alternatifleri

Writer: NYX Magazine

Date: 17/02/2022

PAYLAŞ

Dünya ayakkabı trendlerini tüketicileriyle buluşturan FLO, son moda çanta koleksiyonuyla da dikkat çekiyor. FLO’nun sezon renkleriyle harmanladığı çanta koleksiyonunda her tarza uygun çanta bulmak mümkün!

Her kadının olmazsa olmaz aksesuarları arasında yer alan çantalar; kombinlerin en zarif tamamlayıcısı oluyor. FLO çanta koleksiyonu, kullanışlı formları, zincir detayları ve renk detaylarıyla kadınların her anının en kullanışlı eşlikçisi oluyor.

Rahat kullanımı ile öne çıkan omuz askılı çantalar ve sırt çantaları; farklı renk kombinleri ve kapitone detaylarıyla koleksiyonda yer alıyor. Çoklu bölmeli çantaların iç ve dış bölümlerinde yer alan küçük bölmeler eşyalarınızı düzenli bir şekilde toparlayarak pratik kullanım imkânı sağlıyor. Sezonun moda esintilerini yansıtan çanta modelleri, elbise, etek, gömlek, jean, kazak ve daha birçok kombin ile uyum yakalayarak adından söz ettiriyor. 

Kinetix, Lumberjack, Polaris, Butigo, Nine West, Dockers By Gerli ve Mercedes gibi kendi kategorisindeki lider markaların yanında pek çok global markanın Kış Koleksiyonlarına www.flo.com.tr web sitesinde ve tüm FLO mağazalarında kolayca bulabilirsiniz…

PAYLAŞ