“Sporcu Anne” ile Evde Pilates

Writer: NYX Magazine

Date: 17/02/2022

PAYLAŞ

Canlı Pilates’in kurucusu ve eğitmeni Meral Öztürk pilates, yoga gibi egzersiz metodlarını cimnastikle harmanlayıp ev koşullarında herkesin faydalanabileceği şekilde kadınların hayatına dokunmayı başarıyor.

5 yılı aşkın süredir sosyal medya hesaplarından paylaştığı videolarla tüm Türkiye hatta dünyada “Sporcu Anne” olarak tanınan Meral Öztürk, hareket alanımızın iyice kısıtlandığı pandemi döneminde kadınların hayatına dokunuyor. Artistik cimnastikte Türkiye dereceleri olan Meral Öztürk , yılların deneyimiyle birbirinden faydalı ve eğitici video içerikleri ile hazırlayarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Ülkemizde de hakettiği ilgiyi gören pilates egzersizlerini evinizde sanki bir eğitmen eşliğindeymiş gibi çalışmak isteyen hanımlar online grup derslerle hayallerindeki vücuda kavuşurken duruş problemlerini de düzelterek sporun onlineda da yapılabilir olduğunu gösteriyor. Başarısının arkasındaki sırrın yılların pro spor tecrübesi olduğunu vurgulayan Öztürk, markasının kurulma aşamasında zorlu yollardan geçtiklerini, olumsuzluklara rağmen pes etmeden sağlığa giden hizmeti vermek için ara vermeden çalıştıklarını ifade ediyor.

Artistik cimnastik sonrası vaktinin çoğunu farklı spor dalları ile ilgilenerek ve hareketin beden ve ruh sağlığına olan artılarını araştırarak geçiren Öztürk, kendisine has pilates tarzını gün geçtikçe geliştiriyor.

PAYLAŞ