Koza Home İmzalı Keyf Koleksiyonu İle Bahçe ve Balkonlara Keyif Geliyor.  

Writer: NYX Magazine

Date: 18/02/2022

PAYLAŞ

Koza Home Keyf serisinin bahçe, teras ve balkonlar için tasarladığı koltuk, kırlent ve kilim takımlarıyla bu bahar başka güzel geçecek. 

Yenilikçi tasarımlarıyla fark yaratan Koza Home, bahçe, teras ve balkon gibi açık hava yaşam alanları için şık koltuk, kırlent ve kilimlerden oluşan Keyf Serisi’ni tüketicisiyle buluşturdu. Koza Home imzalı Keyf Serisi, bahçe, teras ve balkonlarda çok amaçlı olarak kullanılmasının yanı sıra şıklığıyla da göz dolduruyor. 

Siyah, gri ve beyaz üçlüsünün en güzel desenlerinde, açık hava yaşam alanları için tasarlanmış olan Keyf Serisi’nin koltuk, kırlent ve kilimleri, bahar sabahlarının kahve keyfi ya da yaz akşam üstlerinin çay partileri için şık bir atmosfer sunuyor. 

Demonte özelliğe sahip Keyf koltuğun oturma bölümündeki dokuma halı kısım, makinede yıkanabilmesi sayesinde kullanım kolaylığı sağlarken, farklı desenlerde kombinleme seçeneği de sunuyor.

Koza Home tasarımları www.kozahome.com web sitesinde ve alışveriş sitelerinde evlerini renklendirmek isteyenleri bekliyor.

PAYLAŞ