Bad Bear Moskova Sokaklarında

Writer: NYX Magazine

Date: 19/02/2022

PAYLAŞ

Sokak modası deyince akla gelen alışılmışın dışında tasarımları, havalı koleksiyonlarıyla tarz olmayı seven asi çocukların markası Bad Bear dünya sokaklarında da yer almaya devam ediyor. Doğu Avrupa ve Orta Asya’nın önde gelen Uluslararası Moda Fuarlarından biri olan CPM’da (Collection Premiere Moscow) Bad Bear rüzgârı esecek. 

Bu sene 37’ncisi düzenlenen CPM 21-24 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup katılımın yoğun olduğu Fuar’da Rusya, Almanya, Danimarka, İtalya, Fransa ve Türkiye başta olmak üzere 22 ülkeden 660’a yakın moda markaları katılım gösterecekler. 

Göz Alıcı, Özgür Ruhlu, Tarz Tutkunlarının Tercihi Bad Bear Fuarda Türkiye’yi Temsil Edecek Markalardan Biri

Yarattığı imajı, kalitesi ve rahatlığı ile bilinen Bad Bear CPM Fuarına ikinci kez katılacak olup Moskova’da Türk markalarının tasarım ve kalite gücünü ortaya koyacak koleksiyonu ile yer alacak. 2022/23 kış sezonu için koleksiyonlarını sergileyecek olan markalar moda dünyasına ürünlerini tanıtacaklar. Erkek ve Kadın kategorilerindeki ürünlerinin tasarımıyla adından çokça söz ettiren Bad Bear fuarın en asi markalarından biri olacak.

PAYLAŞ