Mutfaklarda Yeni Trend: Fonksiyonellik

Writer: NYX Magazine

Date: 20/02/2022

PAYLAŞ

Tasarımlarıyla mutfakları süsleyen, fonksiyonlarıyla hayatı kolaylaştıran ürünler sunan Russell Hobbs’un Fiesta 3’ü 1 Arada Deep Fill Tost Makinesi, tek üründe waffle, tost ve ızgara yapabilme imkanı sunuyor.

Dünyaca ünlü mutfak gereçleri markası Russell Hobbs’un çok amaçlı küçük ev aletlerinden olan Fiesta 3’ü 1 Arada Deep Fill Tost Makinesi, mutfakta işleri kolaylaştırmak için tasarlandı. Mutfağın hızlı ve pratik yardımcısı, hem zamandan kazandırıyor hem de en lezzetli aperatifleri kolaylıkla pişirmeye yardımcı oluyor.

Waffle, tost, ızgara; hepsi tek makinede

3’ü 1 Arada Deep Fill Tost Makinesi, waffle plakası, tost plakası ve ızgara plakası olmak üzere üç adet değiştirilebilir plakaya sahip. İhtiyaca göre pratik bir şekilde geçiş yapılabilen plakalar sayesinde günün her anında lezzetli waffle’lar ya da tost gibi pratik atıştırmalıklar yapmak mümkün. Izgara plakasında ise et, tavuk ya da sebzeleri sağlıklı bir pişirme türü olan ızgara yöntemiyle kolaylıkla pişirilebiliyor. Böylelikle hayatın her anında tüketicilerin destekçisi olan Russell Hobbs ile evde geçirilen zamanın en verimli şekilde değerlendirilmesi sağlanıyor.

PAYLAŞ