Danla Bilic, Garnier ile Serum Aşkını Kutladı

Writer: NYX Magazine

Date: 21/02/2022

PAYLAŞ

Sevilen sosyal medya fenomeni Danla Bilic, yeni aşkını keyifli ve eğlenceli bir partide arkadaşlarıyla tanıştırdı. Danla Bilic, yüzü olduğu Garnier C Vitamini Parlak Süper Aydınlatıcı Serum için düzenlenen lansman etkinliğinde dostlarıyla buluştu. Momo Bebeköy’de gerçekleşen etkinlikte Şevval Şahin, Gizem Güven, Gizem Hatipoğlu, Nilay Yalçınkaya, Sercan Yaşar, Tunahan Ak ve Rıfat Yüzüak gibi isimler de Danla Bilic’i yalnız bırakmadı.

Danla Bilic, “parlak cildimin sırrı” dediği Garnier C Vitamini* Parlak Süper Aydınlatıcı Serum için gerçekleştirilen lansman partisinde arkadaşlarıyla bir araya geldi. Garnier ev sahipliğinde, Momo Bebeköy’de gerçekleşen partiye Şevval Şahin, Gizem Güven, Gizem Hatipoğlu, Nilay Yalçınkaya, Sercan Yaşar, Tunahan Ak ve Rıfat Yüzüak gibi birçok ünlü isim katıldı. Keyifli anlara sahne olan etkinlikte Danla Bilic ve Garnier C Vitamini* Parlak Süper Aydınlatıcı Serum işbirliği kutlandı.

“Onu ilk ben paylaştım ve bu ürünün yüzü olmak istiyorum dedim”

Gece boyunca güzelliği ve ışıltısıyla dikkatleri üzerine çeken Danla Bilic Garnier ile yaptığı iş birliğine de değindi. Bilic, “Bizimkisi ilk görüşte aşk diyebilirim. Garnier C Vitamini Parlak Süper Aydınlatıcı Serum’u ilk gördüğümde resmen aşık oldum. Hatta onu ilk ben paylaştım ve bu ürünün yüzü olmak istiyorum dedim. Bugün bu kadar güvendiğim bir ürün ve markayla burada olmaktan çok mutluyum” dedi. Bilic, gece boyunca partide dostlarıyla keyifli zaman geçirdi.

PAYLAŞ