Arzu Kaprol Reasürans Pasajı’ndan Sonra Şimdi de GalataPort’ta

Writer: NYX Magazine

Date: 04/03/2022

PAYLAŞ

İlk etapta İstanbul sonrasında ise Türkiye genelinde farklı lokasyonlarda pop-up mağazalar açarak tasarım tutkunlarına ulaşmayı hedefleyen Arzu Kaprol, yeni senede ikinci pop-up satış noktasını GalataPort’ta açtı.

GalataPort Paket Postanesi aralarında Arzu Kaprol’un da bulunduğu, değerli Türk tasarımcılarına ev sahipliği yapıyor. Liman sahasının ilk yapılarından biri olan Tarihi Paket Postanesi şehrin en kıymetli yapılarının arasında yerini alırken, açılışını da Türk tasarımcıların pop-up mağazalarıyla yaptı.

Yeni nesil perakende mağazacılığı

Türkiye’nin ilk mağazalaşan tasarımcıları arasında yer alan Arzu Kaprol, her daim güncel pazarlama stratejileriyle sektöre öncülük etmeye devam ediyor. Moda tasarım alanında online satış operasyonunda da ilkler arasında yer alan Arzu Kaprol, yeni dönemde daha fazla kişiye ulaşmak adına pop-up mağazalaşma yoluna gidiyor.

Sürdürülebilirlik alanına yaptığı yatırımlar ve Ar-Ge çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Arzu Kaprol, bu yeni mağazalaşma süreciyle daha sürdürülebilir ve geniş kitleye ulaşan yolculuğunu başlatıyor. 

Yerel üretim ile sürdürülebilir koleksiyonlar

Pandemi döneminin ardından ilk çıkardığı koleksiyonda yer verdiği özel el baskıları ve tamamen Türkiye’de üretilen kumaş kullanımıyla, yine sadece yerel atölyelerde tasarlanan parçalar artık sene içerisine yayılan farklı lokasyon kullanımıyla tasarım tutkunlarıyla buluşmaya hazır.

PAYLAŞ