Başarılarıyla İlham Olan 8 Kadın, Emekçi Kadınlar Günü’nde Radio Slow Time’da Buluşuyor

Writer: NYX Magazine

Date: 05/03/2022

PAYLAŞ

RadioSlow Time; “Kadınların Sesine Kulak Ver Özel Yayını” ile 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü’nde dinleyicileriyle buluşacak. Sera Kadıgil, Banu Güven ve Sezin Akbaşoğulları gibi kendi branşlarında başarılarıyla topluma örnek olan 8 özel konuğun, kendi müzik listeleri ile yer alacağı program 16.00 ve 23.00 saatleri arasında canlı yayınıyla müzik ziyafeti sunacak.

Her dilden şarkılara yer veren; caz, rock, soul gibi zengin, seçkin ve dünya müziğinin en iyi örneklerini sunan RadioSlow Time, birbirinden ünlü isimlerin söyleşileri, albüm projelerikadınlarınsesinekulakver ve kendi müzik listeleriyle dahil oldukları özel program içeriklerini dinleyicilerine sunmaya devam ediyor.Emekçi Kadınlar Günü’ne özel bir konseptle dinleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan RadioSlow Time,“Kadınların Sesine Kulak Ver Özel Yayını” ile8 Mart’ta kadınların sesine kulak verecek. 

RadioSlow Time Genel Yayın Yönetmeni Berna Kaytaz, Gazeteci ve Televizyoncu Banu Güven, Oyuncu Sezin Akbaşoğulları, Siyasetçi ve Avukat Sera Kadıgil, Yazar Nermin Yıldırım, Prof. Dr. Esin Şenol, Gazeteci Melda Onur ve Gazeteci Şirin Payzın’ın kendi müzik listeleri ve mesajlarıyla saat 16:00’da başlayan yayın 23:00’a kadar devam edecek. 

Berna Kaytaz’ınsaat 16:00’da başlatacağı özel yayın, 17:00’da Banu Güven, 18:00’da Sezin Akbaşoğulları, 19:00’da Sera Kadıgil, 20:00’da Nermin Yıldırım, 21:00’da Esin Şenol, 22:00’da Melda Onurile devam edecek ve 23:00’da Şirin Payzın’ın müzik listesiyle kapanışı yapacak.

“Hayatın tadını çıkartmak için şimdi tempoyu düşürme zamanı” diyenlerin radyo kanalı RadioSlowTime; birbirinden eşsiz parçalarını www.slowtime.com.tradresinden ve mobil uygulamaları üzerinden İphone, İpad, Android cep telefonlarından 24 saat canlı olarak dinleyebilirsiniz.

PAYLAŞ