Hilton Istanbul Maslak’tan Kadınlar Günü’ne Özel Fırsatlar

Writer: NYX Magazine

Date: 06/03/2022

PAYLAŞ

Hilton Istanbul Maslak, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü çok özel fırsatlarla kutluyor. Bölgenin en iyi sağlık kulübü Ocean Club’ta, spa kullanımlarında yüzde %50 indirim avantajıyla kadın misafirlerini şımartan otel, 8 Mart tarihinde konaklayan tüm kadın misafirlerini küçük sürprizlerle karşılıyor. Ayrıca şehrin en iyi otel restoranı Zaxi Restaurant’ın birbirinden enfes lezzetlerini keşfetmek isteyen kadınları, bugüne özel keyifli içecek ikramı bekliyor.

Kadınların emeğine ve iş yaşamındaki rolüne değer veren bir anlayışla adından sıkça söz ettiren Hilton Istanbul Maslak, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel sunduğu fırsatlarla da fark yaratıyor.  

Kendinizi Spa ile ödüllendirin

Hilton Istanbul Maslak, 8 Mart’ta spa hizmetlerinde sadece kadınlara özel yüzde %50 indirim avantajı sunarak, kadın misafirlerinin stresten uzak bir gün geçirmelerine olanak sağlıyor. Ocean Club’ta; stres ve kas gerilimini azaltan İsveç masajından, gevşetici ve dinlendirici aromaterapi masajına, kan ve lenf dolaşımını artıran taş masajından selülit giderici antiselülit masajına kadar pek çok masaj arasından ihtiyacınıza uygun olanı seçebilirsiniz.

Gurme lezzetleri keşfetmek için harika bir gün

Kadınlar Günü’nü Şehrin En İyi Otel Restoranı ödülüne sahip Zaxi Restaurant’ta, yeni tatlar keşfederek kutlayın. Hilton Istanbul Maslak, 8 Mart’ta keyifle yenen bir yemeğin ardından kadın misafirlerine içecek ikramında bulunuyor. Ödüllü şef Arif Kemal Doğan yönetiminde hazırlanan sağlıklı atıştırmalıklardan, doğal içeriklerle hazırlanan yemeklere, özgün reçetelerden şefin spesiyallerine kadar birbirinden enfes tatları deneyimlemek için harika bir gün sizi bekliyor.

Hilton Istanbul Maslak’ın Kadınlar Günü’ne özel fırsatları bunlarla da sınırlı kalmıyor.  Otel, 8 Mart tarihinde konaklayan tüm kadın misafirlerini küçük sürprizlerle karşılıyor.

Hilton CleanStay ile hijyen güvencesi

Tüm faaliyetlerini misafirlerini gönül rahatlığı ile ağırlamak adına en ince ayrıntısına kadar planlayan Hilton Istanbul Maslak, uyguladığı temizlik ve hijyen yöntemlerini, Hilton CleanStay Programı ve Sağlık Bakanlığı Güvenli Turizm Sertifikası ile en üst düzeye taşıyor. Digital Check-in uygulaması yardımıyla misafirlerine 24 saat öncesinden oda seçimi ile konaklamasını kişiselleştirme imkânı sunan otelin, teması en aza indirmek adına dijital anahtar uygulaması bulunuyor.  Cep telefonunu oda kapısını açan anahtara dönüştüren Hilton Honors Mobil Uygulaması sayesinde, bluetooth özelliği kullanılarak herhangi bir fiziki anahtara ihtiyaç duymaksızın, minimum temas ile odaya giriş işlemi gerçekleştiriliyor.

PAYLAŞ