La Mer The Treatment Lotion ile Tanışın!

Writer: NYX Magazine

Date: 10/03/2022

PAYLAŞ

YENİ Treatment Lotion ile tanışın! Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen formülü pürüzsüz, genç ve sağlıklı bir dönüşüm için cildi arındırmak ve yumuşatmak adına derinlemesine nüfuz ederek, iyileştirici nemlendirme, nihai yatıştırıcı ve saf güç sağlamak üzere tasarlanmıştır. İyileştirme tedavisinin bu güçlü ilk adımı, tahriş olmuş cildi sakinleştirir, korur ve dengeler. En hassas ciltler için bile sağlıklı bir parlaklık, genç ve esnek bir görünüm kazandırmak için cildin doğal yenilenme sürecini derinden uyarır. Sürekli nemlendirme ile cilt daha temiz, daha sağlıklı ve daha güçlü hale gelir, dehidrasyondan kaynaklanabilecek gözle görülür hasara karşı korunur. Eşsiz serum gücü ve ipeksi dokusuyla besinler açısından zengindir ve hızla emilerek cilde derinlemesine nüfuz eder ve cildi sağlıklı, parlak bir ışıltıyla aydınlatır.

The Treatment Lotion, La Mer’in Vancouver Adası kıyılarında toplanan fermente dev Deniz Yosunları ile formüle edilmiş tescilli hücre yenileyici iksiri Mucize İksir™ ile cilde enerji aşılamak ve en sağlıklı yapısını geri kazandırmak için doğal vitaminler ve mineraller tarafından desteklenmektedir. 73 deniz mineralini ve deniz yosunu Scenedesmus’u birleştiren güçlü Canlandırıcı Ferment gençleştirir ve yeniler, yaşlanmanın, kusurların ve görünür yorgunluğun gözle görülür belirtilerini azaltır. Scenedesmus, tek bir damla su ile uyku durumundan yeniden canlandırılabilen, doğal metabolizmasını ve savunmasını yeniden uyandıran olağanüstü bir deniz yosunudur. Güçlü peptitler ile geliştirilmiş bu yeni ferment, genç cildin işlevlerini geri kazanmaya ve hızlandırmaya yardımcı olur.

Faydaları

• Serum gücü aktivitesi ile cildi gözle görülür şekilde yeniler. Çizgilerin, gözeneklerin ve kusurların görünümü yumuşatılır ve rafine edilir.

• Cildi gözle görülür şekilde yumuşatmak ve dolgunlaştırmak için anında kalıcı ve iyileştirici nem dalgası sağlar.

• Hassas cilt formülü; kızarıklığı veya tahrişi yatıştırmaya yardımcı olur, geride cilt dengesi ve rahatlığı için sakinlik hissi kalır.

• Daha temiz, daha sağlıklı ve daha parlak bir görünüm için cildi dengeler.

• Görünür stres belirtilerini azaltmaya yardımcı olmak için cildi aydınlatır, enerji verir, cildin yenilenmiş ve uyanmış görünmesi için yorgunluk görünümüyle savaşmaya yardımcı olur.

• Sürekli kullanımda cildin temiz ve sağlıklı görünmesine yardımcı olmak için güçlü bir yenilenme sağlar.

Özellikler:

• Özel ultra-duyusal doku, derin penetrasyon ve hızlı emilim sağlar

• Komedojenik değildir/akneye meyilli ciltler için uygundur

• Hassas cilt formülü

• Tüm etnik kökenler ve erkekler üzerinde test edilmiştir

Kullanım:

Cildi temizledikten sonra parmak uçlarına az miktarda alın veya bir pamuğu batırın. Cilde hafif baskı hareketleri ile uygulayın. La Mer rutininizi takip edin.

İpucu: Daha fazla enerji verici ve nemlendirici fayda sağlamak için cildi The Treatment Lotion ile hazırlayın ve ardından The Treatment Lotion Hydrating Mask’ı uygulayın.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 100ml – 1050TL

PAYLAŞ