Tam Saçınıza Göre Şampuanlar

Writer: NYX Magazine

Date: 11/03/2022

PAYLAŞ

Doğru şampuanı kullanmak saç sağlığınız için çok önemli. Saçınızın ihtiyaçlarına cevap verecek şampuanlar We Are Paradoxx’da!

Tıpkı cilt bakımında olduğu gibi saç bakımında da beklentiler ve saç yapısı büyük önem taşıyor. 

Saçları sadece temizlemek için değil, bakımını ve ihtiyaçlarını karşılamak için de saça en uygun şampuan seçilmeli. Temiz içerikli, saça zarar vermeyen, yağlanma, dökülme, kuruluk gibi etkenlere çözüm sunan We Are Paradoxx’un şampuanlarını şimdi keşfedin!

Tamamen doğal ve vegan içerikli We Are Paradoxx, paraben, plastik, parfüm, sülfat, mineral yağ ve toksin içermeyen ürünleri ile sadece www.makyajtrendi.com ve www.beymen.com adreslerinde satışa sunuluyor.

WE ARE PARADOXX VOLUME SHAMPOO, 315 TL.

Çok yönlü bir vegan şampuan olan We Are Paradoxx Volume Shampoo, tüm saç tipleri için derinlemesine temizlik, %91 doğal içeriğiyle nem ve hacim kazandırıyor. Saçların tazelenmiş, ipeksi pürüzsüzlükte ve sağlıklı görünmesini sağlayan şampuanda, şerbetçiotu ve ısırgan otu özleri, nane, ginseng, Babassu yağı, matcha yeşil çayı ve İrlanda yosunu özü bulunuyor. We Are Paradoxx Volume Shampoo düzenli kullanımda saçların eskisine göre daha sağlıklı ve canlı gözükmesini sağlıyor. 

WE ARE PARADOXX MOISTURE SHAMPOO, 315 TL.

Kuru ve kırılgan, cansız saçlara yoğun nem veren %98 doğal içerikli şampuan We Are Paradoxx Moisture Shampoo, içeriğindeki Argan yağı ve B, C + E vitaminlerinin zengin karışımı ile saçın daha temiz, pürüzsüz ve sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor. Günlük kullanım için uygun olan şampuan, saçın elastikiyetini artırarak, parlaklığını geri kazandırıyor.

WE ARE PARADOXX DETOX CLARIFYING SHAMPOO, 315 TL.

 %99’u doğal, arındırıcı ve canlandırıcı bu şampuan, saçınızın rengini ve nem dokusunu bozmadan etkili şekilde temizlik sağlıyor. Saçın doğal yağlarını koruyarak, saç köklerini güçlendiren ve parlaklık veren şampuan, içeriğinde bulunan vegan keratin saçı onarıyor, Zizyphus Joazeiro kepeği ortadan kaldırıp, saç derisini rahatlatıyor ve Greyfurt saçı arındırarak iyileştiriyor. 

WE ARE PARADOXX REPAIR SHAMPOO, 315 TL.

Yoğun onarıcı ve yapılandırıcı We Are Paradoxx Repair Shampoo, kuru ve yıpranmış saçlar için çok ideal olan bir bakım sunuyor. Saçı ağırlaştırmadan nazikçe temizleyen ve parlaklığını geri kazandıran şampuan, %98 doğal içerkten oluşuyor. Şampuanda bulunan Carrageen yosunu, saç liflerinin güçlenmesine yardımcı olurken, Babassu, pürüzsüz ve ipeksi bir saç görünümünü sağlıyor. 

PAYLAŞ