Beymen Club’dan Yeni Marin Yorumu

Writer: NYX Magazine

Date: 12/03/2022

PAYLAŞ

Yol arkadaşları Büşra Develi ve Birkan Sokullu ile sıcak yaz günlerinin her anını ve güneşin pozitif enerjisini doyasıya yaşamak isteyen herkesi, sonsuz bir yaz yolculuğuna davet eden Beymen Club, marin temalı tasarımları ile sezonun yeni vazgeçilmezlerine imza atıyor.

Yazın gelişini müjdeleyen marin temalı tasarımlar, mavi, kırmızı ve haki tonları romantik silüetlerle buluşturuyor. Marin ve çiçek desenlerle güçlendirilmiş şortlu takımlar, volan detaylarla zenginleşen bluzlar, poplin elbiseler, çizgi oyunlarıyla desteklenen triko ve gömlekler farklı doku ve renkleriyle özgür kombin seçenekleri sunuyor. Lizbon sokaklarının mavi duvar çinilerinden esinlenen tişört ve elbiseler, denizcilik mirasından hareketle halat, flama ve deniz yıldızlarıyla bezeli özel desenle hazırlanan tasarımlar 2022 yaz gardıroplarına renk katıyor. 

Doğadan, hızla değişen dünyadan ve sanattan ilham alan Beymen Club 2022 İlkbahar Yaz koleksiyonu, yazı sonsuza dek yaşamak isteyenlere dinamik, cesur, konforlu, daha iyi bir dünya için doğaya saygılı seçenekler sunuyor.  

PAYLAŞ