Zamansız, Yalın ve Sofistike

Writer: NYX Magazine

Date: 13/03/2022

PAYLAŞ

Zamansız formları ve minimal tasarımlarıyla dikkat çeken BEYMEN Çanta 2022 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, sezon trendlerine uygun dinamik renk skalası ve sofistike detaylarla karşımıza çıkıyor.

Siyah ve beyaz rengin yanı sıra; pembe, turuncu, neon yeşil gibi 2022 yazının trend renklerindeki Krokodil Baskı grubu, tasarımsal detaylarla farklılaşarak sezona özgün ve feminen bir dokunuş katıyor. Alışveriş çantası, omuz çantası ve el portföyündeki belirgin formsal değişimler, parlak apreli sezon renkleriyle göz kamaştırıyor. 

Zarif ve zamansız tasarımıyla Beymen Çanta Koleksiyonu’nun vazgeçilmez gruplarında olan Milano; bu sezon siyah, beyaz ve mavi renk alternatifleri sunuyor. Minimal ve zarif formdaki çantalar, çizilmeyi önleyen özel apreli derisi ile uzun süren kullanım sağlıyor.

Hem plaj hem de günlük kullanım için ideal olan Tekstil Çantalar, bu sezon farklı fromlara ve geniş renk seçeneklerine bürünüyor. Fuşya, turuncu ve neon renklerin bulunduğu çizgi desen grubu dinamik ve eğlenceli bir yaz müjdelerken, bej ve antrasit kanvas çantalar sakin ve sofistike alternatifler sunuyor. 

Alışveriş çantası, büzgülü çapraz çanta ve el portföyünden oluşan Örgü grubu, minimal formların üzerindeki geometrik yüzey hareketleriyle göz alıyor. 

Yaz sezonun sevilen materyellerinden Rafya, siyah deriyle kombinlenerek daha şık bir görünümle karşımıza çıkıyor. Alışveriş çantası ve el portföyünden oluşan Rafya grubu, ön kısımdaki deri cep detayı ile kullanım rahatlığı sunuyor.

BEYMEN Çanta 2022 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, BEYMEN’lerde ve  www.beymen.com adresinde sizleri bekliyor.

PAYLAŞ