İkonik Şal Desenine Modern Yorum

Writer: NYX Magazine

Date: 13/03/2022

PAYLAŞ

ETRO’nun ikonik şal desenine modern yorum katan, Liquid Paisley ( şal) baskılı yeni çantası ETRO CROWN ME Flap, şeker pembesi ve zümrüt yeşili canlı tonlarıyla sezonun enerjiisini yükseltiyor. 

2022 İlkbahar/Yaz sezonunda tanıtılan, geniş bir projenin parçası olan, yeni Liquid Paisley baskı, çantaların yanı sıra; dış giyim, gömlek, sweatshirt, pantolon ve balıkçı şapkalarına uzanan eklektik ve uniseks seçenekleriyle; kapsayıcı, enerjik ve pozitif bir mesaj veriyor.

Liquid Paisley deseni, ETRO dünyasının başka bir ikonik tasarımında, özel bir versiyonla ilk kez karşımıza çıkıyor. Ayırt edici metal büyük çivilerle zenginleştirilmiş ETRO CROWN ME omuz çantası, dövmeden ilham alan özel baskısıyla  en eğlenceli ve en neşeli kimliğine bürünüyor.  

ETRO‘nun yeni projesi açık ve akıcı bir vizyonla tüm sınırların ve önceden tanımlanmış kavramların ötesinde her şeyi kapsayan, her şeyin dahil olduğu bir yaklaşıma sahip. ETRO‘nun yeni bohemlerinin kalbine sevgi ve iyimserlik mesajı yayan, spontan ve özgür bir tavırla aşılanmış özgür ruhlu bir estetik.

ETRO CROWN ME Flap, ETRO İstinye Park mağazasında, Beymen’lerde ve www.beymen.com adresinde sizleri bekliyor.

PAYLAŞ