Etnik Fırça Darbeleri ve Feminen Silüetler

Writer: NYX Magazine

Date: 13/03/2022

PAYLAŞ

En canlı renkleri yenilikçi ve enerjik formlarla bir araya getiren Nocturne, İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonuyla yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor. Elegan ruhunu dinamik tavrıyla birleştirdiği seçkisinde, doğal pigmentlerin orijinalliğini koruduğu tasarımlarla sezon trendlerini belirliyor.

Farklı yaşayış biçimleri ve etnik kültürlerden beslenen Şehirli Aborjin teması, etnik desenlerin ilkel sanatsal dokunuşlarla buluştuğu tasarımlarla öne çıkıyor. Geleneksel fırça darbeleri feminen siluetlerle birleşerek şehirli Nocturne kadınının gardırobunda kendine yer buluyor. Aborjinlerin kökenleri çok eskilere dayanan özgün ruhundan esinlenerek ortaya çıkan seçki, rahat ama güçlü hissettiren tasarımları ve yenilikçi formlarıyla kadınsal gücü ortaya çıkartıyor. Nocturne, yanık turuncu tonuyla mükemmel bir uyum içinde olan etnik nüanslar, eskitilmiş leopar grafikler ve drapenin zarafetini kusursuz işçiliğiyle sunarak en cesur hisleri harekete geçiriyor.

Özgün stilleri, modern ve estetik ayrıntılar ile ustaca harmanlayarak hazırladığı koleksiyonda hacimli desenlere sahip bodyler, rengarenk takımlar ve püskül detaylı crop ceketler cool ve kendinden emin bir duruşa zemin hazırlıyor. Karakterini stiline yansıtan şehirli kadınların gardırobunun vazgeçilmezi Nocturne, İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonunda da kumaş dokularının kalitesini koruyarak size lüks ve konforu bir arada sunmaya devam ediyor. www.nocturne.com.tr

NOCTURNE koleksiyonlarına; Türkiye’de Nişantaşı (Rumeli Cad.), Nişantaşı City’s, İstinye Park, Mall of Istanbul, Palladium, Aqua Florya, Akbatı AVM, Akasya AVM, Venezia Mega Outlet, Vadistanbul, Emaar Square Mall, Kozyatağı Carrefour, Cepa AVM (Ankara), Midtown (Bodrum), Hilltown Karşıyaka (İzmir), Parkur AVM (Bursa), Sayapark AVM (Mersin), Land of Legends (Antalya), TerraCity (Antalya), Forum Trabzon, yurt dışında The Avenues Mall (Kuveyt) mağazasından ve nocturne.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Dünya genelindeki tüm gönderimler ve yurt dışı operasyonları için www.shopnocturne.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

PAYLAŞ