2022 İlkbahar/Yaz Sezonuna Damga Vuracak Bir İş Birliği

Writer: NYX Magazine

Date: 13/03/2022

PAYLAŞ

Kusursuz kalıpları ve üstün beden uyumuyla öne çıkan LEE, dinamizmden ilham alan yeniliklerini sokak modasının genç ve dinamik sesi SOONTOBEANNOUNCED ile bir araya getiriyor. Denim uzmanlığında çok yönlü stili, fonksiyonel tasarımları ve eşsiz marka mirasına sahip marka, SOONTOBEANNOUNCED’un güncel kodlarıyla çabasız şıklığa sahip, cool ve iddialı bir kapsül koleksiyon sunuyor.

LEE’nin köklü mirasını temsil eden ikonik denim parçalar, SOONTOBEANNOUNCED’un genç ve yenilikçi formlarıyla harmanlanıyor. 38 parçadan oluşan koleksiyonda, kadın ve erkek için özelleştirilmiş modellerin yanı sıra unisex parçalar da yer alıyor. LEE markasının kuruluş hikayesinde yer alan işçiler için üretilen efsanevi “Carpenter” jean modelinden hoodie’ye, tişörtten denim cekete uzanan seçkisiyle koleksiyon, günlük stil kodlarını yansıtan anahtar parçalar sunuyor.

LEE’nin geçmişten bugüne popüler olmuş parçaları, 130 yıllık marka arşivinin araştırılmasının ardından SOONTOBEANNOUNCED dokunuşuyla yeniden yorumlandı. Koleksiyonun favori parçası olan denim ceket, tasarım ilhamını kreatif ekibin yaratım sürecinde Londra’daki bir vintage dükkanda rastladıkları 80’lerden kalma efsanevi bir Lee ceketten alıyor.

Yeşil, siyah ve beyaz renklerin ağırlıklı olarak kullanıldığı koleksiyona, jean parçalarda siyah ve mavi yıkamalı denim kumaşlar eşlik ediyor. Erkek seçkisinde Carpenter ve düz kesim olmak üzere iki farklı jean modeli, yeşil/siyah hoodie, eşofman altı, jean ceket ve tişörtler yer alırken; kadın seçkisinde siyah ve mavi yıkamalı yırtmaçlı jean, crop siyah/beyaz tişört, hoodie ve jean ceketler yer alıyor. Her iki markanın dokularını bir araya getiren somon ve yeşil renklerde logo ve etiketler ise bu özel iş birliğini vurguluyor.

Geçmişle bugünü bir araya getiren LEEXSOONTOBEANNOUNCED tasarımları, her yaş ve stile hitap eden alternatifleriyle sokak modasının trendlerini belirleyecek. Sınırlı sayıda üretilen kapsül koleksiyona; İlkbahar/Yaz 2022 sezonu boyunca seçili Lee mağazaları, lee.com.tr ve soontobeannounced.com, House of SuperStep mağazaları, fashfed.com, Boyner Bağdat Caddesi ve İstinye Park mağazalarından ulaşabilirsiniz.

PAYLAŞ