Süper Nemlendirme, Anında Işıltı ve Güçlü Koruma Şimdi Tek Bir Üründe

Writer: NYX Magazine

Date: 17/03/2022

PAYLAŞ

3 Etki Şimdi Tek 1 Üründe; Anew Vitamin C Nemlendirici Losyon

Anew Ailesi büyümeye devam ediyor. Seriye eklenen yeni Anew Vitamin C SPF50 Korumalı Nemlendirici Losyon ile tek bir ürünle cildi nemlendirmek, cilde ışıltı vermek ve güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı cilde yüksek koruma sağlamak mümkün. Tüm yaş aralıklarının kullanımına uygun olarak geliştirilen losyon, cildinizin C Vitaminin gücüyle sağlıkla ışıldamasına yardımcı olacak. 

Dermatolojik olarak test edilen ve deneyen kadınların %98*’inde 1 haftalık kullanım sonrası ciltlerinde daha nemli, daha sağlıklı ve daha ışıltılı bir görünüm verdiği kanıtlanan Anew Vitamin C SPF50 Korumalı Losyon geliştirilen formülü ile cildin birden fazla ihtiyacını karşılayacak. İçeriğindeki SPF50 ile UVA/UVB ışınlarına karşı korurken, yağsız formülü ile uygulama sonrası 8 saate kadar ciltte mat bir görünüm sağlar ve beyaz iz bırakmaz

Cildiniz C Vitamininin Gücüyle Sağlıkla Işıldasın 

Hiç şüphesiz C vitamini cildin ihtiyaç duyduğu en önemli antioksidan içeriklerinden bir tanesi. Derinlemesine temizlenmiş ve sağlıkla ışıldayan bir cilt için C vitamini ile zenginleştirilen Avon Anew C Vitamini ürünleri sağlıklı bir cilt görünümü için gerekli olan tüm bakımları tek bir seride sunuyor.

Glikolik asitle cildinizi pürüzsüz bir görünüme kavuşturan Anew C Vitaminli Canlandırıcı Tonik ile derinlemesine bir temizlik hissi yaşarken, içerdiği %10 saf C vitamini ile ilk kullanıldığı andan itibaren cildinizin sağlıkla ışıldamasını sağlayacak Anew Vitamin C Canlandırıcı Serum günlük cilt bakım rutinlerinizin vazgeçilmezi olacak. Anında nemlendirme, ışıltı verme ve en önemlisi yüksek güneş koruma özelliği sayesinde cildinizde dış etkenlere karşı koruyucu bir bariyer etkisi yaratacak yeni Anew Vitamin C SPF50 Korumalı Losyon ise yeni favoriniz olmaya aday.

Anew Vitamin C SPF50 Korumalı Losyon, 84,99 TL
Anew C Vitaminli Canlandırıcı Tonik, 42,99 TL
Anew Vitamin C Canlandırıcı Serum, 104,99 TL

* 126 katılımcıyla gerçekleştirilen tüketici testinin sonuca dayanmaktadır.

PAYLAŞ