Deneyim Felsefesi Altında Birbirinden Farklı Konseptlerde Etkinlikler

Writer: NYX Magazine

Date: 17/03/2022

PAYLAŞ

W ISTANBUL’UN SUNDUĞU BİRBİRİNDEN FARKLI ETKİNLİKLER İLE EĞLENCENİN SINIRI YOK!

W Istanbul, deneyim felsefesi altında birbirinden farklı konseptlerde etkinlikler sunarak, haftanın dört günü misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.  Mixology Masterclass, Tex-Mex,  Glow Yoga, ve DJ Set + Live Percussion günleri ile Istanbul’un eğlence ritmini değiştirmeye devam ediyor.

Dinamik duruşu ve özgün tarzı ile W Istanbul, birbirinden özel deneyimlerin ön planda olduğu haftalık etkinlikleri ile eğlence anlayışına farklı bir boyut katıyor. Akaretler Sıraevler’in merkezinde yer alan W Istanbul, hafta boyunca sıra dışı ve keyifli organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.

W Istanbul; her Salı Suna Çolak eşliğinde Mixology Masterclass, her Çarşamba Café Cubano Live Performance eşliğinde Tex-Mex, her Perşembe W Istanbul Studio’da Glow Yoga ve her Cumartesi DJ Set + Live Percussion show ile misafirlerine kapılarını açıyor. 

Kokteyl Yapma Sanatı: Mixology Masterclass ile W Istanbul’da!

Salı günleri, mixologist Suna Çolak eşliğinde gerçekleştirilen Mixology Masterclass’ta, uluslararası popüler olan kokteyllerin hazırlanış biçimleri ele alınıyor. Bu etkinlikte deneyimin ön planda tutulmasının yanı sıra katılımcıların merak ettikleri kokteylleri tadıp, hazırlayabilecekleri keyifli bir atmosfer yaratılıyor.

Tex-Mex ile Meksika Geceleri!

Executive Chef Şafak Erten’in özel tarifleri ile hazırlanan TEX-MEX konsepti ile yerel Meksika restoranlarını aratmayan W Istanbul, misafirlerini deneyimlemeye davet ediyor. Her Çarşamba saat 21:00’da başlayan etkinlik canlı performans ile 23.00’a kadar devam ediyor. W Istanbul TEX-MEX ile Meksika lezzetlerini yeniden yorumluyor.

Karanlıkta Yoga Deneyimi: Glow Yoga!

Tamamen karanlık bir ortamda, katılımcıların özgürce kendilerini rengarenk neon boyalar ile renklendirdiği,  fosforlu ışıkların aksesuar olarak takıldığı Glow Yoga her Perşembe günü W Istanbul Studios’da gerçekleşmeye devam ediyor. Alanında uzman bir eğitmen ile eşsiz yoga deneyimi sunuyor.

(Pandemi tedbirleri nedeniyle salon yarım kapasite misafir alabiliyor.)

Canlı DJ ve Perküsyon Performansları W Istanbul’da!

W Istanbul misafirlerine unutulamayacak bir gece sunuyor. Birbirinden lezzetli ve eşsiz yemeklerin yanında gece boyunca canlı DJ performansı eşlik ediyor. DJ’in performans göstermesinin yanı sıra perküsyon alanında da uzman olması müziğe büyülü bir tat katıyor.

W Istanbul; haftanın her günü yeme-içme, spor, meditasyon ve eğlence için kaliteli ve zengin çözüm önerileriyle, zamanı dolu dolu yaşamaya davet ediyor! Tüm etkinlik planları ve organizasyon detayları için gerekli bilgiler Instagram’da @wistanbul ‘da, https://www.wistanbulhotel.com ile online’da!

PAYLAŞ