Işığı Yansıtan Cilt Bakım Koleksiyonu

Writer: NYX Magazine

Date: 18/03/2022

PAYLAŞ

NARS LIGHT REFLECTING SKINCARE COLLECTION İLE TANIŞMA ZAMANI 

ÜST DÜZEY PARLAKLIK

Her şey ciltle başlar. En iyi ışık yansıması için cildi nemlendirmek, pürüzsüzleştirmek, sıkılaştırmak ve dolgunlaştırmak amacıyla ustalıkla geliştirilmiş yepyeni bir cilt bakımı serisiyle herkesten bir adım önde olun. Işığı yansıtan gelişmiş/yenilenen teknolojiler, duyusal formüller ve yenilikçi kompleksler (bileşikler) – hepsi tek bir koleksiyonda bir araya geldi. Cildiniz için yenilik zamanı. Unutmayın en iyi cilt, ışığı yansıtabilen cilttir. 

Işığı yansıtan cilt her zaman enerjik ve esnek görünür.” -François Nars, Kurucusu ve Kreatif Direktörü

IŞIĞI YANSITAN NEMLENDİRİCİ

  • Hafif yapıya sahip jel-krem formülü sayesinde iki haftalık bir süre içinde cildin dokusu iyileşir ve 60 saate kadar nemli kalır.
  • Her uygulama sonrasında cilt nem sayesinde rahatlarken, kusursuz bir yumuşaklık ve ışığı her açıdan yansıtan parlaklık sağlar.
  • Parlaklık Koruma Kompleksi—Kakao Peptitleri ve Moringa Tohumu karışımı sayesinde daha berrak bir cilt oluşur. Ton eşitliği ve parlaklık için cildi zararlı mavi ışıktan ve ortamdaki kirlilikten korumaya yardımcı olur. Hyaluronic Filling Spheres (Hyalüronik Dolgu Küreleri), ince çizgileri ve kırışıklıkları yumuşatırken aynı zamanda  nemi ciltte muhafaza eder.
  • Tüm cilt tipleri için uygundur.

IŞIĞI YANSITAN GÖZ & KİRPİK JELİ

  • Güçlü, çabuk emilen jel formülü, hepsi bir arada formülüyle nazik bir şekilde göz ve kirpik bakımını sağlar.
  • 60 saate kadar nem ile göz çevresini canlandırır ve tazeler, sadece 8 haftada göz altı torbalarının görünümünü iyileştirir.
  • Peptidler, Hyalüronik Asit ve Pro-Vitamin B5 karışımı, göz çevresini pürüzsüzleştirir ve aydınlatır. Hyalüronik Dolgu Küreleri, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü yumuşatırken nemi ciltte muhafaza eder.

LIGHT REFLECTING FIRMING SERUM (IŞIĞI YANSITAN SIKILAŞTIRICI SERUM)

  • Devrim niteliğindeki çift dokulu serum, cildin gözle görülür şekilde sıkılaşması, esnekliğinin artması ve ışıl ışıl görünmesi için doğal parlaklığının canlandırılmasına yardımcı olur.
  • Işığı Yansıtan Gelişmiş Kompleks— Gold Fortified Peptides and Red Snow Extract ( Altın ile Güçlendirilmiş Peptidler ve RedSnow Özü karışımı)— cildi güçlendirmeye ve sıkılaştırmaya yardımcı olur.
  • Hayat Ağacı’ndan elde edilen Baobab Yağı Kapsülleri, en uygun oranda nemi sağlayıp, çevresel stres faktörlerine karşı korunmaya yardımcı olurken, incecik altın rengi inci taneleri ışığı her açıdan yansıtmaya hazır cilt için anında prizma etkisi yaratır.
PAYLAŞ