Ceren Ocak Sonbahar-Kış 2022 Koleksiyonu

Writer: NYX Magazine

Date: 18/03/2022

PAYLAŞ

15-18 Mart tarihleri arasında hibrit yapıda kurgulanan Fashion Week Istanbul kapsamında gerçekleşen Ceren Ocak Sonbahar/Kış 2022-23 koleksiyon filminin çekimleri tamamlandı. Yönetmenliğini Fora Norman’ın yaptığı filmi, ilk gösterim tarihi olan 18 Mart ve sonrasında fashionweek.istanbul  adresinden izleyebilirsiniz.

Ceren Ocak Sonbahar/Kış 2022-23 moda filminin prodüksiyonu 29 ON Productions’a; stylling ise Oğuz Erel’e ait. Look book çekimleri Emre Ünal çekti.

Ceren Ocak Sonbahar/Kış 2022-23 Koleksiyonu 18 look ve toplam 35 parçadan oluşuyor. Ceren Ocak markasının imzası haline gelen iddialı tasarımlar özgür ve yaratıcı kadınların stilini oluşturuyor. Kendini özgürce ifade eden, kendine güvenen kadınların stilini yansıtan cut-out kesimler, vücuda oturan seksi formların yanında koleksiyonda oversize kesimler de yer alıyor. Micro mini düşük bel etekler ve cut-out detaylı bodysuitler koleksiyonun en iddialı parçaları.

Bu sezon sokak modasına yakın looklar kullanan Ceren Ocak, Sonbahar/Kış 2022-23 koleksiyonunda ilk kez puffer montlar tasarladı. Kolayca giyip çıkarılabilen parçalarla kullanım kolaylığı sunan koleksiyonda gri, beyaz, lacivert, siyah, yeşil ve saks mavi renkler; vegan deriler, süet, kaşe, koton ve örme kumaşlarda hayat buldu. 

PAYLAŞ