Türkiye’nin Güçlü ve Başarılı 4 Kadını Dijital Projede Buluştu

Writer: NYX Magazine

Date: 19/03/2022

PAYLAŞ

Victoria’s Secret Türkiye, rahatlığı şıklıkla birleştirerek bambaşka bir boyuta taşıyan Love Cloud Koleksiyonunu, farklı uzmanlık alanlarında  başarılı işlere imza atan dört kadının yer aldığı video serisi ile tanıtıyor. Projede; başarılı oyuncu Esra Bilgiç, Türkiye’nin En Genç Kadın Ralli Şampiyonu Burcu Burkut Erenkul, Dünya Tekvando Şampiyonu Zeliha Ağrıs, “Umarım Annem Dinlemez” podcast serisinin kurucusu Tuluğ Özlü yer aldı.

Victoria’s Secret globalde sütyen ve külotlarıyla tamamıyla konfora odaklanan yeni koleksiyonu “Love Cloud” tanıtımını, farklı yaşlarda, kültürlerde ve mesleklerde on sekiz farklı kadın ile yaparak Victoria’s Secret’ın tüm kadınları kucaklama, kutlama ve her zaman destekleme konusundaki kararlılığına dikkat çekmişti.  Victoria’s Secret Türkiye ise Love Cloud Koleksiyonu için markanın dönüşümündeki önemli bir adım olan her biri hikayesi ve başarıları ile ilham veren birbirinden değerli dört Türk kadınının yer aldığı dijital video serisi projesine imza attı.

Love Cloud kampanyasını desteklemek adına lokal yüzler ile gerçekleştirilen bu dijital video çekimlerinde; her biri alanında başarılı, çeşitliliği simgeleyen, farklı vücut tipleri ve tarzları temsil eden, değişik yaş gruplarından dört kadın özel olarak seçildi. Global lansmanın Türkiye uzantısı olan bu dijital projede, bu dört başarılı kadın Love Cloud Koleksiyonunda yer alan birer modeli sahiplenerek, bu sütyenlerle  tanıştıkları andan itibaren hissettiklerinden ve kişisel deneyimlerinden samimiyetle bahsetti. Victoria’s Secret’ın özgürlüğü, öz güveni, şıklığı ve rahatlığı ön plana alarak tasarladığı bu özel koleksiyon; meslek, beden, veya yaş fark etmeksizin herkesi kucaklayan kalıplara ve konfora sahip.  

Victoria’s Secret’ın müşterilerin gerçek ihtiyaçlarına kulak verip onlardan ilham alarak tasarladığı Love Cloud koleksiyonunu Türkiye’deki kadınlara ilham olan dört farklı kadının deneyiminden dinlemeye hazır mısınız? Victoria’s Secret Türkiye’nin öncülüğünde hazırlanan bu projenin önemli bir parçası olan  bu kadınları birlikte tanıyalım…

Ankara’da dünyaya gelen Esra Bilgiç; tiyatro ile sekiz yaşında Mamak Belediyesi’nin kurslarında çocuk oyunları oynayarak tanıştı. On yaşında annesinin yönlendirmesiyle keman çalmaya başladı. Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde üniversite öğrenimini tamamladı. İlk projesi olan “Diriliş Ertuğrul” ile oyunculuğa profesyonel adımını attı. Bu projedeki başarısı ile dikkat çeken Bilgiç, uluslararası markaların reklam yüzü oldu. 2018 yılında dünyanın en prestijli sanat okullarından olan Royal Academy of Dramatic Art’ta drama ve ses eğitimi almak için İngiltere’ye gitti. BKM yapımcılığında Adana’da çekilen “Ramo” dizisinde başrolü paylaşarak başarılı oyunculuğu ile birçok seyircinin beğenisini topladı. İlgiyle izlenen “Kanunsuz Topraklar” dizisinini yanı sıra çekimleri yeni başlayan “Süslü Korkuluk” adlı Netflix dizisinde Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaşacak olan Bilgiç; Türkiye’de birçok sosyal sorumluluk projesinde yer aldı.  

16 yaşında Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’ndan (TOSFED) aldığı özel izinle Polo Ladies Cup’ta yarışarak Türkiye’nin en genç yarış pilotu olan Burcu Burkut Erenkul, aynı zamanda Türkiye’nin en genç kadın ralli şampiyonudur.  Rüzgarın kızı olarak anılan Erenkul, başarılı bir kadın olarak hikayesi ile birçok kalıbı yıktı. Erkek egemen bir spor dalı olan ralli serüvenine babasının yanında Co Pilot olarak başlayan Erenkul, çok sayıda yarışta önemli derecelere imza attı. Ralli tutkusu ve disiplini ise ona Türkiye’nin en güçlü ralli şampiyonlarından biri olma unvanını kazandırdı.

23 yaşında genç ve dinamik bir sporcu olan Zeliha Ağrıs, dünya şampiyonu unvanına sahip olan Türk tekvando sporcusudur. Tekvandoda ülkemize birçok madalya kazandıran sporcu Zeliha Ağrıs, Güney Kore’nin Muju kentinde düzenlenen 2017 Dünya Şampiyonası‘nda kadınlar 53 kg mücadelesinde altın madalya kazanmış ve ardından finalde Rus bir sporcuyu 11-8 mağlup ederek dünya şampiyonu olmuştur. Ülkemize sayısınız şampiyonlukla büyük gurur yaşatan Zeliha Ağrıs genç kızlara ve sporculara ilham olmayı hedefliyor.

 “Umarım Annem Dinlemez” podcast serisinin kurucusu ve sanat yönetmeni olan Tuluğ Özlü, kadınları ilgilendiren konuları işlemesinin yanı sıra tabuları yıkan sohbetler ile özgürce konuşmanın önemine dikkat çekiyor. Özlü, podcastlerinde alanında başarılı ve ilham veren hikayesi olan kişileri ağırlayarak samimi sohbetler gerçekleştiriyor.

Kadınların kendi hikayelerini, özgürlüğün, rahatlığın onlar için ne anlama geldiğini ve Love Cloud Koleksiyonu ile yaşadıkları kişisel deneyimleri aktardıkları ilham veren bu dijital projeyi Victoria’s Secret Türkiye sosyal medya hesaplarından takip etmeyi unutmayın!

PAYLAŞ