Güneş Açtıran Parfüm

Writer: NYX Magazine

Date: 20/03/2022

PAYLAŞ

Avon, anneler gününe özel güneşin sıcaklığını teninizde hissettiren yeni parfümü Incandessense Soleil’i tanıttı.

İçerdiği büyüleyici notalar sayesinde size kendinizi eşsiz hissettirecek bu parfüm ile bu yıl Anneler Günü’nde hem kendinizi hem de annenizi şımartabilirsiniz. Pulpanat meyvesiyle yenilenirken kremsi odunsu notalarla kalıcılığı yakalayacağınız Avon Incandessense Soleil, kişiselleştirilebilen şişesiyle ve hediye kutusuyla da fark yaratıyor. Şisenin üzerine dilediğiniz notu yazdırıp kişiye özel kutuyla birlikte gönderebilir ve hediyenize unutulmaz bir imza bırakabilirsiniz.

Güneşin gücünü içerisinde barındıran Avon Incandessense Soleil ile yaz aylarının ışıltısını üzerinizde taşıyacak ve özgür bir ruhun hafifliğine sahip olacaksınız. Avon Incandessence Soleil ile derin derin nefesler alın ve kendinizi gün ışığının ta kendisi gibi hissetmenin tadını çıkarın.

Yeni Avon Incandessense Soleil’in yanı sıra Anneler Günü’nü kutlamaya hazırlanırken hayattaki en değerli varlığımız olan annelerimizin zevklerine uygun birbirinden özel parfüm seçenekleri ise yine Avon’dan. Avon’un geniş ürün yelpazesi arasından seçeceğiniz parfümlerin üzerine yazdırabileceğiniz özel notlar ile annenize çok güzel kokan hoş bir sürpriz yapabilirsiniz.

Avon Incandessense Soleil Kadın EDP, 50 ml, 109,99 TL

Kişiye özel tasarımıyla Avon Incandessense Soleil Kadın EDP, 50 ml, 119,99 TL

PAYLAŞ