Pırlantanın Gücü

Writer: NYX Magazine

Date: 22/03/2022

PAYLAŞ

Doğanın hediyesi pırlanta taşlar, Artun Kis’in üstün işçiliği ve ayrıcalıklı tasarımlarıyla kadınların vazgeçilmezi olacak.

Kaliteli işçilik ve özel tasarımları gelenek gibi nesillerdir aktaran Artun Kis, kişiye özel hissettiren mücevherleri, geçmişin tılsımlı ruhunu yenilikçi çizgilerle harmanlayarak kadınların beğenisine sunuyor.

Artun Kis, kişiye özel hissettiren tarzıyla bir aksesuardan öte yaşam biçimi vaadeden tasarımlar hazırlıyor. Her tarza uygun kıyafete anlam ve ışıltı katan parçalar sunan Artun Kis, hayatın her alanında şık olmak isteyen kadınlara zarif alternatifler sağlıyor.

4 Farklı Koleksiyon ile kadınların en özel aksesuarları Artun Kis’te

Sanat ve ustalığı buluşturan tasarımlar hazırlayan Artun Kis, birbirinden farklı tarzlara hitap eden 4 farklı koleksiyon seçeneği sunuyor. 

Alcides Serisi ile üstün işçiliği öne çıkan, parıltısıyla göz kamaştıran parçalar sunulurken Aditis Serisi ile renklerin yüksek enerjisi zarafetle ortaya çıkıyor. Aglaia Serisi ile pırlantanın ışıltılı gücü eskimeyen tasarım hatlarıyla buluşturan Artun Kis, Concordia Serisi ile de özgün tasarımlarıyla iddialı, zarif tarzı ile kullanıcılarına her ana uyumlu parçalar taşıma imkânı sağlıyor. 

Artun Kis’in, trend ve kişiye özel dizayn hissiyatı sağlayan koleksiyonlarındaki üstün işçilikli parçalar “Kis İmzası” ile birer sanat eserine dönüşerek şıklığına şıklık katmak isteyen kadınların beğenisine sunuluyor.

Hikayelerini üstünde taşımak isteyen kadınları mücevherlerin ışıltılı ve büyülü dünyası ile buluşturan Artun Kis, ömürlük kullanım imkânı sağlayan zamansız tasarımlar sunuyor. Artun Kis’in kolye, bilezik, yüzük ve küpe mücevherleri, kendi tarzını yansıtmak isteyen ve her yaştan stil sahibi kadının vazgeçilmezi oluyor.

Bugüne kadar sektörün önde gelen sayılı mücevher firmalarına ürün tasarımı ve üretim desteği sağlayan Artun Kis, yenilenen marka kimliğiyle müşterilerine özel tasarımlar sunmaya devam ediyor. 

PAYLAŞ