Mett Hotel & Beach Resort Bodrum Executive Chef Francesco Bagnato’nun Hazırladığı Özel Bir Menüyle Misafirlerini Ağırlıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 24/03/2022

PAYLAŞ

Sunset Hospitality Group markası METT Hotels&Resorts’un dünya çapındaki ilk oteli METT Hotel & Beach Resort Bodrum, 26 Mart 2022’de Executive Chef Francesco Bagnato’nun ziyareti ile davetlileri bir lezzet yolculuğuna çıkarmaya hazırlanıyor.

Dünyanın önde gelen yatırım şirketlerinden Sunset Hospitality Group’un markası METT Hotels&Resorts’un Türkiye’de geçen yaz açtığı ilk oteli olan METT Hotel & Beach Resort Bodrum, misafirleriyle birlikte yaşamı kutlayacak ve paylaşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Dubai’deki Isola Ristorante ve Jumeirah Islands Clubhouse ile birlikte METT Hotel & Beach Resort, Bodrum’da yer alan İtalyan restoranı Isola Manzara Gardens’ın da Executive Chef’i Francesco Bagnato, sofistike bir dokunuşla otantik İtalyan ev tarzı konforlu yemeklerinin yer aldığı özel menüsünü 26 Mart Cumartesi akşamı vereceği özel bir davet ile ön bir kutlamaya dönüştürüyor.

Güney İtalya’da büyüyen ve Vibo Valentia’dan gelen Şef Francesco, İtalyan ve Akdeniz lezzet profillerini düzenli olarak harmanlayarak Akdeniz hayatından ilham alan METT Hotel & Beach Resort’u önemli bir lezzet durağı haline getiriyor.

Dünyaca ünlü efsanevi Şefler’den öğrendiklerini kendi tarzı ile yorumlayan Şef Francesco Bagnato, 26 Mart Cumartesi akşamı ev sahipliğini gerçekleştireceği ilk özel davette, 3 ile 5 çeşit arasında değişen özel bir menünün küratörlüğünü yapıyor. Herkese açık rezervasyonlu gerçekleşecek bu eşsiz gecede, Şef Francesco davetlilerin yanı başında olacak. Şefin dokunuşu ile hazırlanan bu özel akşam yemeği tüm misafirlere birebir olarak sunulacak.

Misafirleri bir lezzet şölenine çıkaracak olan özel gece, Parma Ham, Kurutulmuş domates, Burrata ile başlıyor. Patlıcan dilimleri, Karides, Fior di latte, Domates ve Parmesan’ın enfes uyumuyla oluşturulan tabak, özel Kum midyeli bir Risotto ile devam ediyor. Ardından fıstık ve kekikli patates kreması eşliğinde çipura sarma geliyor. Çikolata soslu mini Rum Baba’nın ardından gecenin imza bitirişi ise Tiramisu D’Isola ile yapılıyor.

Eşsiz lezzetleri ve mükemmel atmosferi ile METT Hotel & Beach Resort Bodrum, Nisan ayında gerçekleşecek 2022 yaz sezonu açılışından önce, bu enfes gece ile misafirlerini karşılıyor. METT Hotel & Beach Resort Bodrum, konuklarını 26 Mart 2022 tarihinde Şef Francesco’nun özel menüsünün sunduğu leziz tatları deneyimlemeye ve keşfetmeye davet ediyor.

Efsanevi Şefler’den Öğrendiklerini Kendi Tarzı İle Yorumlayan Yenilikçi Şef…

On dört yaşındayken otelcilik okuluna başlayıp mezun olduktan sonra ünlü Şef Fransesco Apreda’nın önderliğinde Piazza di Spagna’da bulunan prestijli Hotel Hassler’de Şefliğe başlayan Francesco, Imago restoranda ekiple birlikte çalışırken, restoranın Michelin yıldızı almasına neden olan etkenlerden biri oldu.

Şef Francesco’nun kariyeri, Yönetici Şefler Vincenzo Di Tuoro ve Nicola Fontolan ile birlikte Kempinski Hotel Venice’in açılışı için Venedik’e taşındığında ilerledi. Francesco, iki yıl sonra efsanevi Massimo Bottura’nın İtalya dışındaki ilk restoranı olan ve W Dubai, The Palm’da bulunan Torno Subito’ya taşındı.

Executive Şef Francesco şu anda Dubai’deki Isola Ristorante, Jumeirah Islands Clubhouse ve METT Hotel & Beach Resort, Bodrum’da yer alan  Isola Manzara Gardens’ta, sofistike bir dokunuşla otantik İtalyan ev tarzı konforlu yemekleri sunuyor.

www.mettsocialliving.com/bodrum

PAYLAŞ