Çiftlere Özel Bakım Terapisi

Writer: NYX Magazine

Date: 26/03/2022

PAYLAŞ

İstanbul’un ilk JW Marriott oteli olma özelliğini taşıyan JW Marriott Istanbul Bosphorus, tarihi Yarımada’yı kucaklayan, Galata Kulesi, Adalar, Haliç, Kız Kulesi dahil boğazı ve İstanbul’u panoramik gören muhteşem manzarası, modern, rafine, zarif ve konforlu odaları kadar, her biri farklı bir etkiye sahip birbirinden özel bakımları, hamam terapileri, masajları, cilt bakımları ile ünlü SPA merkezi Spa at JW Istanbul’un Griffin Ruhu ve Çiftlere Özel Gün terapileri, kalbi aşkla atanlara, düğün öncesi en özel anlarının keyifle yaşamak isteyen çiftlere, arınarak yenilenmenin ve hem bedenen, hem de ruhen güzelleşmenin keyfini unutulmaz anlarla yaşatıyor.

İstanbul’un hikayesinde önemli bir değeri olan semtlerden Karaköy’ün Boğaz kıyısında yer alan ve 180 yıl önce İtalyan mimarlar tarafından inşa edilen tarihi Veli Alemdar Han’ın tarihi dokusu bozulmadan yenilenmesiyle hayat bulan JW Marriott Istanbul Bosphorus, eşsiz İstanbul ve boğaz manzarası, heyecan yaratan yiyecek ve içecek noktaları, rafine, modern, zarif ve konforlu odaları, ruhu arındıran Spa at JW Istanbul spa alanı ile İstanbul’da ihtiyaç duyulan ne varsa hepsini tek bir çatı altında yaşatıyor. Bir otel olmasından ziyade tarihi hikayesinden de yola çıkılarak, içinde barındırdığı restoranları, barları, cafeleri gibi birbirinden farklı deneyimler yaşatan alanlarıyla da tam bir yaşam merkezi olan JW Marriott Istanbul Bosphorus, bedenen ve ruhen yenilenmek isteyenleri Spa at JW Istanbul’un bakımlarını keşfe davet ediyor.

İmza Bakımlar, İmza Terapiler ile Kusursuz Bir SPA Deneyimi…

Her biri konusunda uzman terapistlerin yer aldığı ve kendi kategorisinde sunduğu hizmetleriyle en ayrıcalıklı SPA deneyimlerini yaşatan Spa at JW Istanbul’da özenle hazırlanmış hamam ve sauna, buhar odaları, terapi odaları, dinlenme alanları, özel SPA süitleri yer alıyor. Kişiye özel SPA deneyimleri ve imza bakımları ile ünlü Spa at JW Istanbul’un misafirlerine sundukları arasında aromatik masajlar, yoğun kas masajı, stres giderici masaj, çakra volkanik sıcak taş masajı, kişiye özel Spa at JW Istanbul imza masajı, Bali masajı, müstakbel anne masajı, aromatik güllü Türk hamamı, klasik Türk hamamı, hamam keyfi, Griffin ruhu, Spa at JW Istanbul klasiği, çiftler için özel Griffin terapisi, ekspres sırt masajı, ekspres köpük masajı, refleksoloji, kişiye özel parlaklık bakımı, aromatik cilt bakımları, vazgeçilmez güllü cilt bakımı, derin temizleyici cilt bakımı gibi seçenekler bulunuyor.

Çiftlere Özel Benzersiz SPA Deneyimleri…

Her biri birbirinden özel terapileri ile ağırladığı misafirlerinin sadece bedenen değil, ruhen de yenilenmesiyle ünlü Spa at JW Istanbul, kalbi aşkla atan çiftler, düğüne sayılı gün kala stresinden uzaklaşarak o en özel anlara rahatlayarak ve bakımlı bir şekilde hazırlanmak isteyen karı ve koca adayları için oldukça ayrıcalıklı terapiler de sunuyor. Adını güçlendiren ve koruyan anlamına gelen Griffin’den alan Spa at JW Istanbul Griffin Ruhu terapisi, çiftlere arınma yolculuğunda rehberlik eden çok özel bir deneyim yaşatıyor. Uzman terapistlerin özenle hazırladığı Spa at JW Istanbul Griffin Ruhu, oldukça rafine bir şekilde dekore edilen adeta bir SPA kozası niteliğindeki süitlerde gerçekleştiriliyor. Çiftlerin ağırlandığı bu süitlerde masaj yatakları ve cilt bakım üniteleri yer alıyor. Huzurun daha ilk adımda hissedildiği bu terapi birbirinden özel ikramlar eşliğinde ve çiftlerin bugünü daha da unutulmaz yaşayacakları şekilde sunuluyor. Spa at JW Istanbul Griffin Ruhu 2,5 saati kapsıyor ve neredeyse her şeyi ardınızda bıraktığınızı hissettirecek bir SPA içeriğini sağlıyor. Terapi öncelikle Güllü Ayak Banyosu ile başlıyor; gül kokularının ferahlığı ile ruhlar arınırken, bu bakım sadece güzelleştirmekle kalmıyor stresi de beraberinde uzaklaştırıyor. Geleneksel Türk hamamı ile devam eden çiftlere özel Spa at JW Istanbul Griffin Ruhu, saf esansiyel yağlarla gerçekleştirilen, Doğu ve Batı’nın geleneklerinin buluştuğu imza bir masaj olan aromatik deneyim ile devam ediyor. Günün stresini, yorgunluğunu hafifleten bu bakım, çiftlerin bedenen ve ruhen yoğunluğunu da dengeliyor. Spa at JW Istanbul Griffin Ruhu, vazgeçilmez gül yüz bakımı ile devam ederek cildin yeniden sağlıkla canlanmasını, çiftlerin kalplerinde ve ruhlarında taşıdığı mutluluğu yüzlerine de tüm güzellikleriyle yansıtmalarına yardımcı oluyor.  Birbirinden eşsiz deneyimlerin yaşandığı Spa at JW Istanbul Griffin Ruhu çiftelere özel süitte bitki çayı, Türk kahvesi, kuru meyveler gibi damakları da şımartan ikramlarla gerçekleşiyor. Spa at JW Istanbul’un çiftlere sunduğu hizmetlerden bir diğeri de Çiftelere Özel Gün terapisi olarak öne çıkıyor. Özellikle de düğüne hazırlanan çiftlerin aradıklarını bir arada sunan bu özel bakım 2,5 saat sürüyor ve Güllü hamam ritüeli ile başlıyor. Gül esanslarıyla özdeşleşen imza ve benzeri olmayan bu hamam deneyiminin ardından kolajen yüz maskesi geliyor. Sadece balayına özgü değil biz de en iyisini sunarız diyen Spa at JW Istanbul, Çiftelere Özel Gün terapisini her biri konusunda uzman terapistleri ile kusursuz bir Bali masajı yaparak SPA deneyimini zirveye taşıyor. Ağırlanan çifte özel pasta, taze sıkılmış meyve suları, bitki çayları ve arzuya göre şampanyanın da dahil edildiği Spa at JW Istanbul, Çiftelere Özel Gün terapisi öyle kusursuz anlar yaşatıyor ki sadece birlikte evliliğe adıma atacak çiftlerin değil, kalbi her daim aşkla atan sevenlerin, birlikte geçirilen yıllarını taçlandırmak isteyenlerin de favorisi olarak ilgi uyandırıyor.

PAYLAŞ