Devrim Yaratan Yenilik: Süper Esnek ForeverFit Jeanler

Writer: NYX Magazine

Date: 01/04/2022

PAYLAŞ

Denimde yeniliklerin öncüsü Lee’nin çığır açan esneklik teknolojisiyle üretilen ForeverFit skinny jeanleri; rahatlığından ödün vermeyen, hayatın her alanında aktif olan kadınların İlkbahar/Yaz gardırobunun vazgeçilmez parçası olacak.

Denim sektörünün önde gelen markası Lee’nin İlkbahar/Yaz 2022 kadın koleksiyonunda süper esneklik teknolojisi ForeverFit ile geliştirilen jeanler, değişen vücut ölçülerine mükemmel uyum sağlıyor. Rahatlığı ön planda tutarken alışılagelmişin ötesinde esneklik sağlayan ultra hafif jeanler, %95 elastikiyet oranıyla vücudu toparlıyor, beden ölçüleri değişiklik gösterse bile vücuttaki mükemmel formunu koruyor.

ForeverFit teknolojisi, jean şıklığından ve konforundan vazgeçemeyen kadınların günlük temposuna eşlik edecek tasarımlar sunuyor. Açık mavi, koyu mavi ve siyah seçenekleriyle her kombine uyum sağlayan jeanler, vücut ölçüleri bir beden azaldığında veya arttığında dahi rahatlıktan taviz vermeden ekstrem esneklik sağlıyor. Eşsiz konforu ve zamansız tasarımlarının yanı sıra ForeverFit jeanler, markanın gezegen üzerindeki olumsuz etkilerini azaltma hedefiyle sürdürülebilir pamuk kullanılarak üretiliyor. 

Mükemmel skinny jean’den tayt rahatlığı bekleyenler için yaratılmış ForeverFit serisi, hareket özgürlüğünü ön planda tutarken yarattığı kusursuz silüetle güçlü bir stilin anahtar parçası oluyor. İkinci bir ten gibi hissettirme konusunda iddialı ForeverFit jeanleri Lee mağazalarında, lee.com.tr‘de ve bayi satış noktalarında keşfedebilirsiniz.

PAYLAŞ