adidas X Marimekko 2022 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu ile Her Yer Çiçek Açıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 01/04/2022

PAYLAŞ

adidas yeni ve eğlenceli bir koleksiyon için zamansız, fonksiyonel ve sürdürülebilir tasarımlarıyla dikkat çeken Finlandiyalı Marimekko ile bir araya geldi. adidas performans giyimindeki uzmanlığını Marimekko’nun baskı resim sanatıyla harmanlıyor. Canlı renkleri ve göz alıcı desenleriyle eğlenceli parçalardan oluşan bu etkileyici koleksiyonda ikonik çiçek baskısı Unikko ve Marimekko logosu dikkat çekiyor.

Koleksiyon, bisiklet, yoga ve koşu, antrenman ve diğer pek çok açık hava etkinlikleri için geniş bir spor giyim yelpazesini içine alıyor ve önemli parçalar kapsayıcı beden çeşitliliğiyle sunuluyor. Koleksiyonda ayrıca Ultraboost da dahil olmak üzere çeşitli ayakkabılar yer alıyor. Performans parçalarının yanı sıra, cesur ana ve ikincil renklerde çeşitliliği artırılmış adidas x Marimekko çocuk kıyafet ve aksesuarları da içeriyor.

adidas ve Marimekko aynı zamanda dünyanın geleceğini göz önünde bulundurarak ortak bir tasarım felsefesi oluşturmaya devam ediyor. Böylece koleksiyonun önemli bir bölümü plastik atıkların sona ermesine yardımcı olmak için kısmen geri dönüştürülmüş malzemelerden oluşuyor. Ürünlerde göze çarpan, çiçekli Unikko baskısının geçmişi ise 1964 yılına dayanıyor. Bu ikonik baskı, tasarımcı Maija Isola’nın çoğunlukla soyut baskılar arasında güçlendirici ve eğlenceli bir tasarım yaratma isteğiyle ortaya çıkıyor.

Eşofman üst ve altı 

Sokak giyiminden ilham alan bir silüetle tasarlanmış eğlenceli ve etkileyici Unikko çiçek desenli eşofman. Parçalar, herhangi bir aktif giyimin üzerinde kullanılabilecek veya bağımsız bir parça olarak giyilebilecek şekilde sportif işlevselliği günlük stille birleştiriyor. Nemi emen AEROREADY kumaş sayesinde eşofman, sporcunun gün boyu kuru ve rahat hissetmesini sağlıyor. Her iki parça da kısmen geri dönüştürülmüş polyesterden üretildi.

Kısa tulum 

İşlevsellik modayla buluştuğunda ise bu çarpıcı ve eğlenceli tulum karşımıza çıkıyor. Spor salonundan sokağa farklı amaçlarda giyim imkanı sunan, çok yönlü kullanıma uygun parça, nemi emmek ve sporcuların kuru hissetmelerini sağlamak için hafif AEROREADY kumaşa sahipken, tene yakın yumuşak kumaş her harekette desteklenmiş hissetmelerini sağlıyor. Tulum kısmen geri dönüştürülmüş malzemelerden ve kısmen de plastik atıkların sona ermesine yardımcı olmak için Parley Ocean Plastic ile denizden toplanan plastiklerden üretildi.

Kolsuz üst 

Yeni logolu antrenman üstü, hareket kolaylığı için ince askıları ve yarışçı sırtıyla spor salonu ihtiyacını tamamlıyor. Hafif AEROREADY kumaş nemi emiyor ve sporcuların rahat bir şekilde devam edebilmelerini kalabilmeleri için kuru kalmasını sağlıyor. Bu kolsuz üst kısmen geri dönüştürülmüş malzemelerden ve kısmen Parley Ocean Plastic ile üretildi. Performans ve işlevselliği, iddialı bir stille bir araya getiren klasik adidas tasarımı, her spora mükemmel uyum gösteriyor.

Tayt (çocuk) 

Canlı ana renkleri ve Unikko ikonik çiçek deseniyle her adımda pozitif enerji saçan tayt genç sporcuların aktif günleri için mükemmel bir parça. Hafif AEROREADY kumaştan ve kısmen geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilen tayt, stil, konfor ve işlevselliği kusursuz bir şekilde bir araya getiriyor.

PAYLAŞ