Levi’s® İlkbahar/Yaz 2022 Fresh Koleksiyonu ile Tanışın

Writer: NYX Magazine

Date: 05/04/2022

PAYLAŞ

1970’li yıllarda Levi’s®, “Fresh Produce”, yani Taze Üretim isimli bir koleksiyon sunar. Ve evet, bu koleksiyon ilhamını gerçekten de tarımsal üretimden alır. Herkesin sebze ve meyveleri sevdiği düşüncesinden yola çıkarak Levi’s®, bu koleksiyonu günümüze “taze” bir yorumla kazandırmaya karar verdi ve ortaya  İlkbahar/ Yaz 2022 “Fresh” Koleksiyonu çıktı.  Özellikle renkli parçaların öne çıktığı koleksiyonda, bitkilerden ve botanik kaynaklardan elde edilmiş doğal boyalar tercih edildi. 

Genelde doğal temelli boyalar daha pastel tonlar elde etmenizi sağlar, ancak Levi’s® Fresh koleksiyonunda kullanılan yeni boyama teknikleri sayesinde şeftali renginin, lavanta morunun, pembenin ve sarının en canlı tonları elde edildi. Üstelik hepsinde hem iplikler, hem de kumaşlarda boyama yapıldı.      

Koleksiyonun tamamını tepeden tırnağa tek renk olarak, ya da farklı renklerle kombinleyerek kullanabilirsiniz. Ayrıca  koleksiyonda   kanguru cepli Levi’s® XX Chino şort, Utility High Loose şort, pamuklu günlük ceket ve Red Tab Vintage T-shirt de yer alıyor.    

“Tepeden tırnağa”  görünümünü tamamlamak için olmazsa olmaz  pamuklu şapka ve örgü bereler bu koleksiyonun en sevilen parçalarından. 1970’lerin Fresh Produce koleksiyonundan ilham alınarak tüm ürünlerin üzerinde eğlenceli meyve ve sebze motifleri yer alıyor. 

Levi’s Strauss & Co.’nun Baş Ürün Sorumlusu Karyn Hillman, “Doğal boyalar ve su tasarrufu sağlayan tekniklerile üretilen yumuşak tişörtler, polarlar ve denimlerden oluşan Levi’s® Fresh koleksiyonumuzu       sunmaktan heyecan duyuyoruz. Bu koleksiyonumuza ’70’lerin Levi’s® Fresh Produce serisinden ilham alarak  gençlik enerjisi aşıladık. Eğlence dolu , bitki ve minerallerden  alınan ilhamla geliştirilen , gezegen dostu bu koleksiyon herkesin favorisi olmaya aday.”       

PAYLAŞ