Ruhunuzu Tazeleyecek Bir Yolculuğa Hazırlanın

Writer: NYX Magazine

Date: 07/04/2022

PAYLAŞ

Doğaya duyarlılığın ve ekosistemin devamlılığının altını çizen, güçlü, şehirli ve stil sahibi kadınların markası KNITSS, sürdürülebilir yöntemlerle ve saf materyallerle hayat verdiği yeni ilkbahar yaz koleksiyonu Bon Voyage’ı sunuyor. 

İlkbahar ve yazın doğayı saran sıcak renklerinden ve yumuşacık dokusundan ilhamla yaratılan yeni koleksiyon, kadınları özgür ruhlarını tazeleyecekleri bir yolculuğa davet ediyor. Uzun yıllar ilk günkü kalitesi ile kullanılabilme ilkesiyle hazırlanan KNITSS ürünleri, yüksek kalitede sürdürülebilir elyaflar, doğal ve organik malzemelerle, işçilikteki ustalığı gözler önüne seriyor.

KNITSS Bon Voyage koleksiyonu sezonun dengeleyici renk kartelasını farklı stillerde yorumluyor.  

Otantik kıyılardan ilham alan mango ve mint gibi parlak renkler pastel tonlarla harmanlanıyor. Rahat kesim elbiseler, pantolon takımlar, kimono ve hırkalar, etnik-modern desenleri ve özel örgü oyunlarıyla yazdan rol çalıyor. Hakiden yeşile, bej, mango ve pembe tonlarına uzanan renk skalasıyla yazın enerjisini yansıtıyor.

Bohem tarzın zarif yorumu parçalar, okyanus renklerinin baharat tonlarıyla birlikteliğiyle yeniden yorumlanıyor. Zamansız tasarımlar modern kombin önerileri ile mix&match imkanı sunan zengin bir seçkiye sahip. Birbirinden şık parçalar hem şehir hayatında hem de sahillerde özgürce kombinlenerek rahatlıktan ödün vermeden özgün stiller yaratıyor.

Doğanın canlı renkleriyle floral desenlerin hakim olduğu parçalar ise orkide pembesi, yeşil, beyaz, lila-mavi ve mavi gibi çarpıcı renklerin enerjisiyle ışıltı saçıyor. Yaz aylarının hafif ve rahat eşlikçisi feminen silüetler sunan triko elbiseler, bol kesim kimono ve tunikler, incecik triko etekler ve şort takımlar iddialı stillere ilham oluyor.

Çevreye duyarlı, doğal kaynakların korunmasını önemseyen KNITSS, yaşanabilir bir gelecek için, tasarımdan üretime tüm süreçlerinde “Sustain the Fashion/Modayı Sürdür” felsefesini benimsiyor. Koleksiyon Global Organic Textile Standard (GOTS), FSC, Ecovero, Global Recycled Standart (GRS) gibi önemli sertifikaları ve global ölçekte kabul gören sürdürülebilirlik yöntemleriyle üretimesiyle de dikkat çekiyor. Bugün, KNITSS koleksiyonlarının %70’ten fazlası ekolojik sertifikalı malzemelerden üretilmiş ürünlerden oluşuyor. KNITSS, 2025 itibarıyla koleksiyonlarının tamamını %100 sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen materyallerle hazırlamayı hedefliyor.

KNITSS tasarımları, markanın İstanbul Akmerkez, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi, Emaar, Ankara Armada, Bodrum Midtown mağazaları ve Mandarin Oriental Bosphorus butiğinde misafirlerini bekliyor. Dilerseniz yenilenen www.knitss.com online alışveriş sitesinden de evinizin, ofisinizin konforunda KNITSS ürünlerine ulaşabilirsiniz.

PAYLAŞ