Şehrin Kalabalığından Uzak, Doğadan İlham Alan Tasarımlar 

Writer: NYX Magazine

Date: 07/04/2022

PAYLAŞ

Gizia, İlkbahar-Yaz 2022 sezonunda eşsiz tasarımları, çarpıcı detaylarla birleştirerek göz alıcı bir koleksiyona imza atıyor. 

Baharın gelişi ile uyanan doğadan alınan ilham, Gizia tasarımlarına yansıyor. Soft dokuların yer aldığı, organze ve koton kumaşlarla hazırlanan formlu ve hacimli tasarımlar, renk paletinden kırık beyazlar ve kum bejleri tonlarıyla birleşiyor. Danteller ve işlemeler tasarımlara zenginlik katarken, konfor yine ön planda tutuluyor.

Yaz aylarının gelmesiyle hissedilen enerji, Gizia yeni sezon tasarımlarının renklerinde de hissediliyor. Yeşilin tonları, kırmızının canlılığı, oranjın yanık tonları, pembenin ve sarılar, hafif ve keten dokulu kumaşlarla birleşiyor. Floral desenler ve etnik dokular aynı zamanda yaz akşamlarını da renklendirecek farklı seçenekler sunuyor.

Denim koleksiyonunda ise renkler ve yıkama efektleri yer alırken, denim kumaşı koton kumaşlarla bir arada kullanarak baskı, işleme ve nakış detaylarıyla dinamik ve modern bir silüet yaratılıyor. Koleksiyonda yer alan formlu crop ceketler, geniş paça pantalonlar, uzun elbise, denim croptoplar, poplin gömlek ve bluzlar kombin çeşitliliğini arttırıyor.

Gizia İlkbahar-Yaz koleksiyonunun tamamında kumaşlar doğal içeriklerden oluşuyor.  Yaz aylarında serin tutan, cildin nefes almasını sağlayan dokular, doğal pamuk ve ketenlerle ipek tuşeli şifonlar yer alıyor. Dantellerin yoğunlukta yer aldığı koleksiyonda, aksesuar detayları tasarımlara çarpıcı dokunuşu yapıyor.  

Gizia, modaseverleri İlkbahar-Yaz 2022 Koleksiyonu’nu keşfetmek için mağazalarına ve www.gizia.com adresine davet ediyor. 

PAYLAŞ