Saçınızı Süper Nemlendirmeyle Şımartın

Writer: NYX Magazine

Date: 09/04/2022

PAYLAŞ

2022 Yaz saç trend’lerinde açık tonlar, boyutlu ve katlı kesimler ön plana çıkıyor. Fakat görünümünüzü değiştiriyor veya mevcut buklelerinizi koruyor olsanız da, Aveda’nın Nutriplenish™ koleksiyonuyla saçlarınızın nemli ve sağlıklı görünmesini sağlayabilirsiniz. Bu vegan ve %94 doğal türevli ürün serisi, saçları süper gıdalarla güçlendirilmiş yoğun, besleyici nemlendirme ile besler.

Doğanın kimyasından ilham alan Nutriplenish™, organik hindistancevizi yağı, omega-5 açısından zengin organik nar yağı ve kuru saçı içten ve dıştan besleyen mango yağı içeren bir süper gıda kompleksi tarafından desteklenmektedir.

Yaz stilinizin vazgeçilmez parçası olmayı hedefleyen Aveda’nın Nutriplenish™ koleksiyonundaki en son yenilik olan Nutriplenish™ Şekillendirici Bakım Köpüğü Temmuz ayında piyasaya çıkıyor. Bu besin açısından zengin nemlendirici saç köpüğü, saçı sertleştirmeden veya saçta birikmeden saçı yumuşatır ve elektriklenmeyle savaşmaya yardımcı olur.

Nutriplenish™ Nemlendirici Durulanmayan Saç Kremi, doğal olarak üretilmiş UV filtresi ile saçları güneşin kurutma etkilerinden korumaya yardımcı olur. Saçı 72 saat boyunca nemlendirir, yeniler ve saçlara uzun süreli, besleyici güçle nemlendirme desteği verir.

Daha derin nemlendirme arayanlar için Nutriplenish™ Günlük Saç Nemlendirici Bakım, saçları besleyici, süper gıda hidrasyonuyla nemlendirdiği için çok kuru saçlar için idealdir. Bu yumuşak krem nemlendirici, hızlı emilen ve yağsız bir formüle sahiptir. Nemi kökten uca hapsederek saçı 72 saat boyunca nemli tutar.

Zengin nem ve besin değerlerine sahip Nutriplenish™ Bukle Belirginleştirici Nemlendirici Jel Krem, yumuşak ve pürüzsüz bukleler elde etmenizi sağlar. Saçı nemden korurken 24 saate kadar kabarmayı azaltır. Nem ve parlaklık sağlamak üzere tasarlanan Nutriplenish™ Curl Gelee, bukleleri yumuşak, pürüzsüz, parlak ve belirgin bırakır.

Nutriplenish™ Besleyici Bakım Maskeleri ile ise saçınıza anında 4 kat daha fazla nem verebilirsiniz. Bu yüksek performanslı maskeler, süper gıdalarla güçlendirilmiş bir nemlendirme sağlar. 

PAYLAŞ