French Balayage Shadow ile Saçlarda Kusursuz Sarışınlık

Writer: NYX Magazine

Date: 10/04/2022

PAYLAŞ

Balyajda dip gölgeleme, 2022’de gözde trend olmayı sürdürüyor. Yüksek performans sağlayan profesyonel ve teknik ürün portföyü ile bilinen L’Oréal Professionnel, yeni French Balayage Shadow trendi ve yeni Blond Studio 9 Bonder Inside açıcısı ile saçlarda kökten uca gölge görünümü yaratıyor, istenen profesyonel etkiyi sunuyor.

L’Oréal Professionnel’in ikonik profesyonel salon servisi French Balayage’ın yeni bir versiyonu olan French Balayage Shadow, kökten uçlara kadar gölge görünümü yaratan, iki adımdan oluşan profesyonel bir teknik.

French Balayage Shadow servisi ile saçı profesyonelce açan ve mükemmel şekilde nötralize eden L’Oréal Professionnel teknik ürün yenilikleriyle, saç dipleri ve saç boyları arasında daha çarpıcı bir kontrast elde edebilmenize olanak tanıyor.

Doğal görünüm

Profesyonel bir salon fenomeni haline gelen French Balayage, özellikle doğal görünüm isteyen güzellik tutkunu kadınlar arasında hiç bitmeyen bir trend olarak öne çıkıyor. Saçın profesyonellerine özel, 2 aşamalı profesyonel bir teknik ile, sıcaklığı nötralize etmek ve saça parlaklık eklemek için mükemmel bir şekilde harmanlanmış aydınlık görünümü, besleyici bir parlaklıkla birleştiriyor. 

L’Oréal Professionnel’in en koyu saç renklerine bile doğru yansımalar ile uygulanabilen bu imza tekniği, şimdi daha çarpıcı. Çift tonlama özelliğine sahip ürünün, en derin ve en hafif nötrleştirici gölge ile ölçüye göre yapılan dip gölgeleme nötralizasyonu için pro smudging özelliği de bulunuyor. Doğal görünümlü bir dip rengi, kusursuz renk geçişi, dikey aydınlatma ve nötrleştirilmiş sarışın görünüm, French Balayage Shadow’u öne çıkaran benzersiz özellikler arasında yer alıyor.

Açıcı kategorisinde çığır açan yenilik: Yeni Blond Studio Bonder Inside 9!

Tüm balyaj ve açıcı servislerinde saçın profesyonellerinin vazgeçilmezi olan Blond Studio ailesinin yeni üyesi Bonder Inside 9, profesyonelleri çığır açan bir yenilikle tanıştırıyor. Blond Studio Bonder Inside 9, içerdiği sitrik asit ve glisin kompleksi sayesinde saçı hem 9 tona kadar açıyor hem de bağ güçlendirici teknolojisi ile saça verilen zararı minimumda tutmayı hedefliyor.

Dia Light ile besleyici parlaklık

Balyajın ikinci adımını oluşturan Dia Light alt tonları nötralize etmesi ve parlaklık katmasıyla, profesyonellere özel bir teknoloji olma özelliğine sahip. Dia Light’ın kremsi dokusundaki asidik pH formülü, kütikülleri kapatarak açılmış saçın güzelliğini geri kazandırıyor ve saçın %30 daha fazla beslenmesini sağlıyor*. Dia Light’ın mükemmel nötralizasyon ve kişiselleştirilmiş French Balayage Shadow görünümleri için geniş bir renk yelpazesi de bulunuyor.

*Enstrümantal test

PAYLAŞ