Geçmişin İzlerini Taşıyan Yeni Koleksiyon

Writer: NYX Magazine

Date: 21/04/2022

PAYLAŞ

CansuXI İlkbahar / Yaz 2022 Koleksiyonu “Refinding Roots” ile Anadolu topraklarının kültürel mirasını yansıtan geleneksel kumaşlarını yeniden yorumluyor.

CansuXI, İlkbahar / Yaz 2022 Koleksiyonu “Refinding Roots” ile ham, işlenmemiş kumaşları ve geleneksel pikeyi Anadolu dokuma teknikleri ile yeniden yorumluyor. Pikenin eşsiz tarihi ve zengin kültürünün vurgulandığı koleksiyonda gündelik hayatta kullanılan pike, cool bir görüntü ile pantolon ve alt üst takımlara uyarlanıyor.  Natural görünümüyle %100 pamuktan üretilen Raw koleksiyonu ise kullanılan bol kesimli tiril tiril kumaş alternatifleri ile yaz aylarında çabasız bir şıklık yaratıyor.

CansuXI’nin “Refinding Roots” adı altında topladığı koleksiyonlarına yaza doğru birbirinden zevkli yeni parçalar da eklenecek. “Pike” koleksiyonu ise özel dokuma teknikleriyle üretildiği için her parça sınırlı sayıda sunuluyor.

Gündelik yaşamda kullanılan kumaşları günümüz stiline uyarlayan CansuXI “Refinding Roots” koleksiyonu moda tutkunlarını bu sezon tarihi bir yolculuğa çıkarıyor. Cansu XI “Refinding Roots” koleksiyonu https://tr.cansuxi.com/ sitesinde satışa sunuluyor.

PAYLAŞ