Make Your Move

Writer: NYX Magazine

Date: 22/04/2022

PAYLAŞ

Tommy Hilfiger, Grammy ödüllü, Golden Globe ve Emmy adayı sanatçı Anthony Ramos’un rol aldığı İlkbahar 2022 “Make Your Move” marka kampanyasını duyurdu. İlkbahar 2022 TOMMY HILFIGER Koleksiyonu’ndan modern stilleri Anthony’nin müzik ve pop kültür dünyasıyla canlı şekillerde çarpıştıran kampanyada ikonik parçalar yeni yorumlarıyla dikkat çekiyor.

Global kampanya, 15 Mart 2022 gününden itibaren Tommy Hilfiger’ın tüm sosyal medya kanallarında yayınlanmaya başlayacak. Ayrıca seçili TOMMY HILFIGER amiral mağazalarında gösterilerek öne çıkarılacak. Mağaza vitrinlerinde yer alacak bir kare kodla Instagram’da dans hareketleri sergileyen ve hayranları fotoğraf çekmeye ve sosyal kanallarında paylaşmaya davet eden artırılmış gerçeklik mankenleri etkinleştirilecek. Kampanyaya farklı bir boyut kazandırmak için nisan ayında TikTok’ta bir #MoveWithTommy çalışması gerçekleştirilecek. #MoveWithTommy ile markanın hayranları ve dostları Grammy adayı Amerikalı Rap sanatçısı Ludacris’in “Stand Up” şarkısı eşliğinde “Modern Prep” yorumlarını sergileyebilecek. “Stand Up” şarkısı, ilkbahar kampanyası boyunca tüm video materyallerinde, özel sosyal medya aktivitelerinde ve markanın Facebook, Instagram, TikTok, YouTube ve Snapchat dahil tüm dijital reklam platformlarında kullanılacak.

“Koleksiyonda en ince detaylarına kadar hayat verdiğimiz ikonik prep marka mirasımızı yeni tasarımlarla sunuyoruz” diyen Tommy Hilfiger, şöyle devam etti: “Moda benim için daima bireyselliği ve öz ifadeyi kutlama niteliğinde olmuştur. Anthony’ninde yaptığı her işte teşvik ettiği bu iki özelliği kampanyanın merkezinde konumlandırıyoruz. Bu mesajı dünya genelindeki hayranlarımıza ulaştırmak için modern teknolojiden her yönüyle yararlanıyoruz. Make Your Move diyerek onları harekete geçmeye davet etmenin heyecanını yaşıyorum.”

Anthony Ramos, kampanya kapsamında modern prep stilleri yeni siluetlerle sergiliyor. Örneğin, sade bir kolejli tarzıyla kombine edilen karışık çizgili bir kazak, çift pilili chino pantolonla tamamlanıyor. “Make Your Move” kampanyasında ayrıca Luka Sabbat, Georgia Palmer, Meghan Roche, Soo Joo Park, Alton Mason ve Liam Kelly gibi çeşitli yeteneklerin yanı sıra seçkin dansçılar da rol alıyor.

Anthony Ramos şu açıklamada bulundu: “Make Your Move diyerek hareket geçtiğinizde nelere sahip olduğunuzu dünyaya gösteriyorsunuz. Önemli olan içgüdülerinize güvenmek ve köklerinizi asla unutmamak. Modern prep stili alıp Make Your Move girişimiyle birleştirdiğinizde boş bir tuvalin hayata geçmesi fikrini çok sevdim. Her birey kendisini özgürce ifade edebilir. Bizi biz yapan farklılıklarımızdır.”

Çok yönlü ödüllü oyuncu Anthony Ramos insanların hikayelerini onurlandırmalarını tutkuyla savunması ile de tanınıyor. TONY ödüllü popüler Broadway müzikali ve uzun metrajlı film Hamilton’da John Laurens ve Philip Hamilton olmak üzere iki karakteri canlandıran Anthony ayrıca Jon M. Chu’nun In the Heights adlı uzun metrajlı filminde de rol aldı. Geçtiğimiz haziran ayında Love and Lies adlı ikinci albümünü yayınlayan Anthony, yakında Paramount’un Transformers serisinden Transformers: Rise of the Beasts filmi ve merakla beklenen Marvel serisi Iron Heart ile ekranlarda karşımıza çıkacak.

PAYLAŞ