TOG Bazar 26-27 Nisan’da Divan Kuruçeşme’de

Writer: NYX Magazine

Date: 23/04/2022

PAYLAŞ

TOG Bazar, 2002’den bu yana üniversiteli gençlerin kişisel gelişimlerini ve sosyal fayda yaratan projelerini destekleyen Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın (TOG) 20. yılında,  “Gönüllülükte 20. yıl” temasıyla, Yapı Kredi Crystal ana sponsorluğunda ve Otokoç Otomotiv’in desteğiyle gerçekleşecek.

Bu yıl 14.sü düzenlenecek olan TOG Bazar, 20 yıldır toplumsal fayda için çalışan Toplum Gönüllüsü gençlerin sosyal sorumluluk projelerini desteklemeyi ve gençliğin dünyayı iyileştiren projelerine dikkat çekmeyi hedefliyor. Yapı Kredi Crystal ana sponsorluğunda ve Otokoç Otomotiv’in desteğiyle 26-27 Nisan tarihlerinde Divan Kuruçeşme’de gerçekleşecek etkinliğe katılanlar yaptıkları alışverişlerle üniversiteli gençlere destek olma fırsatı da yakalıyor.

2005 yılından bu yana 8 farklı temada, 2.550 firmanın ve 30 bini aşkın ziyaretçinin katılımıyla gerçekleşen TOG Bazar’dan elde edilen gelir ile 41 bini aşkın üniversiteli genç eğitim alarak toplumsal fayda yaratan projelere imza attı. En son 2019 yılında 3.041 ziyaretçinin katılımıyla gerçekleşen TOG Bazar etkinliği ile 1.619 Toplum Gönüllüsü gencin sosyal sorumluluk eğitimleri ve projeleri desteklendi.

14. TOG Bazar etkinliği, Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın 20. yılı dolayısıyla “Gönüllülükte 20. yıl ” temasıyla kapılarını ziyaretçilere açacak. 150 firmanın katılacağı TOG Bazar’da Birce Akalay, Siren Ertan, Ceyda Düvenci, Şebnem Çapa, İrem Yargıcı, Rahmi Koç, Ayşe Brav, Songül Toprak Özsan ve Dila Tahincioğlu gibi ünlü isimlerin markaları da yer alacak.

Etkinlik için Ümit Boyner, Ayşe Arman, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Irmak Köseoğlu, Seda Gazioğlu, Korhan Futacı, Derya Baykal, İbrahim Betil, Birce Akalay, Funda Arkas ve Cevher Özyavuz gibi iş, cemiyet ve sanat dünyasının önemli isimleri başarılı fotoğraf sanatçısı Zeynel Abidin Ağgül’ün objektifinin karşısına geçerek  gençlerin projelerini anlattı.

Türkiye’nin tüm illerindeki üniversitelerde öğrenci kulübü, topluluğu veya grubu olarak bir araya gelen Toplum Gönüllüsü gençler; her yıl çocuk haklarından kültür sanata, engelli farkındalığından sağlığa, hayvan haklarından sürdürülebilir yaşama kadar birçok temada projeler üreterek sosyal fayda yaratan çalışmalar gerçekleştiriyor.  Bu projeler sadece topluma katkı sağlamakla kalmıyor, gençlerin sorumluluk sahibi aktif bireyler olmalarına katkı sunarak kişisel gelişimlerini de destekliyor. 2005’ten bu yana düzenlenen TOG Bazar etkinliğinden elde edilen gelir, gençlerin dünyayı iyileştiren sosyal sorumluluk projelerini ve eğitimlerini finanse ediyor.

PAYLAŞ