AMBUSH®’un Dünya Çapındaki Altı Pop Up Butiğinden Biri Beymen Galataport’ta

Writer: NYX Magazine

Date: 24/04/2022

PAYLAŞ

Beymen Galataport, 12 Mayıs 2022, Perşembe gününe kadar AMBUSH®’un 2022 İlkbahar Yaz sezonunda dünya çapında altı farklı lokasyonda açtığı benzersiz Pop-Up butiklerden birine evsahipliği yapıyor.  

İlk olarak 21 Mart’ta Berlin’de KaDeWe, Londra’da Selfridges, New York’ta Saks Fifth Avenue ve Dubai’de Harvey Nichols’da açılan AMBUSH® Pop-Up butikler ile başlayan program, Nisan ayında Seul’de Boon The Shop’ta ve Beymen Galataport’ta açılan Pop-Up’lar ile devam ediyor.

AMBUSH® İlkbahar Yaz 2022 koleksiyonundan ilhamla hazırlanan pop-up’ların mağaza içi tasarımında sezon paletinin birleştirici rengi sarı öne çıkıyor, altı alan da yerden tavana halıyla kaplanıyor. Yarı parlak raflar, hazır giyim, mücevher ve deri ürünleri dengeli şekilde sergiliyor.

Her pop-up’ın merkezinde yer alan krom ve parlak alüminyum ile gerçek boyutundan daha büyük versiyondaki ikonik AMBUSH® mücevher tasarımları ve pendant’lar, markanın mirasına güçlü bir selam niteliği taşıyor.

Berlin’de ziyaretçiler 2022 İlkbahar Yaz lookbook’unda yer alan güneş panelleriyle çevrili AMBUSH® DAISY’nin büyütülmüş versiyonunun keyfini çıkarırken; Londra’da devasa bir AMBUSH® PILL CHARM, mücevher sergileme ünitesi olarak hizmet ediyor. Saks Fifth Avenue’nun kadın katında ziyaretçileri AMBUSH® PADLOCK karşılıyor. Dubai’de iki devasa AMBUSH® MUSHROOMS pop-up alanını çerçeveliyor. Seul’deki pop-up’da ise mükemmel AMBUSH® A-CHAIN pop-up’u uçtan uca süslüyor. Beymen Galataport’taki pop up butikte ise ziyaretçileri, mağazının zemininde dik olarak konumlanan AMBUSH® BOLD selamlıyor.

Müşterilerin markayla fiziksel ve dijital etkileşim kurmasını ve onlara benzersiz bir deneyim yaşatmayı amaçlayan bu benzersiz nesnelerin tümü AMBUSH® metaverse SILVER FCTRY’de hazırlanıyor.

Altı hafta boyunca açık kalacak olan Beymen Galataport AMBUSH® Pop Up’ı 12 Mayıs’a kadar ziyaret edebilirsiniz.

PAYLAŞ