Bayram Tatili Coşkusu Muup Alaçatı’da

Writer: NYX Magazine

Date: 24/04/2022

PAYLAŞ

Tarihi Alaçatı’nın tam kalbinde bulunan konumu, eşsiz lezzetleri ve keyifli bahçesi ile hizmet veren Muup Alaçatı, açılışa özel hazırladığı bayram kampanyası ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Yüzde 30’a varan erken rezervasyon kampanyası başlatan Muup Alaçatı, yaz dönemi boyunca misafirlerine keyifli bir tatil imkanı sunuyor. Sunduğu ödeme kolaylıkları ile her bütçeyi düşünen Muup Alaçatı, stresi ve yorgunluğunu atmak isteyenlerin dinlenme adresi oluyor. 

Çeşme’nin renkli ve tarihi tatil beldesi Alaçatı’da yer alan Muup Alaçatı, benzersiz anılar biriktirebileceğiniz unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatıyor.

Misafirlerine sunduğu özel ödeme yöntemleri ve yüzde 30’a varan kampanya ile yaza giriş yapan Muup Alaçatı, bütçe dostu tatil fırsatları sunuyor. Tatilini en erken planlayana en fazla indirim sunan Muup Alaçatı,   hayvan dostu otel özelliği ile tercih sebebi oluyor. 

Ruhlarını doyurmak mottosu ile Alaçatı’da konforu ve sadeliği simgeleyen Muup Alaçatı, eşsiz lezzetleri ile de damaklarda unutulmaz tatları bırakıyor. Chef Dura’nın mutfağından çıkan birbirinden özel Ege lezzetlerini tadacağınız Muup Alaçatı, yüksek hijyen anlayışı ve güler yüzlü ekibi ile bayramda misafirlerini ağırlamaya gün sayıyor. 

PAYLAŞ