D-Resort Beach’de Sezon Başladı

Writer: NYX Magazine

Date: 24/04/2022

PAYLAŞ

Akdeniz’in koyu çam ormanlarının arasındaki yer alan Göcek koyunda, modern mimari yapısı ve dingin atmosferiyle huzurlu bir tatil deneyimi sunan D-Resort Göcek, masmavi denizinin keyfini sürmek isteyen misafirleri için D-Resort Beach sezonunu açtı.

Göcek’in eşsiz doğasında geniş bir alanda yemyeşil bahçeleri, gurme restoranları, D-SPA’sı, D-Gym spor merkeziyle butik otel anlayışını farklı bir boyuta taşıyan D-Resort Göcek’te plaj sezonu açıldı. Konuklarına keyifli zaman geçirmeleri için ayrıcalıklı bir hizmet sunan D-Resort Beach, çam ağaçları ile bezeli dağların arasındaki turkuaz sularda kulaç atmak, bembeyaz kumlarda ayak izlerini bırakmak, iki farklı iskelesinde, konforlu şezlonglar ve serin gölgeliklerle sıcacık yaz anıları biriktirmek isteyen tüm misafirlerini bekliyor. Bölgede özel plaja sahip tek otel olan D-Resort Göcek, gün boyu yiyecek ve içecek hizmeti ile plaj keyfini ikiye katlıyor. Göcek manzarasına karşı 3 farklı açık yüzme havuzu da bahar ve yaz ayları boyunca hizmet veriyor. 

D-Green ile Ege sahiline bir adım mesafede samimi ve eğlenceli davetler 

D-Resort Beach’te bulunan etkinlik alanı D-Green gün içerisinde şık ve konforlu bir güneşlenme alternatifi sunarken, akşamları özel etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Ege sahilinden sadece bir adım mesafede yer alan deniz manzaralı 1.000 metrekarelik çim alan, samimi ve eğlenceli davetler için konuklarını bekliyor. D-Resort Göcek’e özgü kaliteye sahip servis hizmeti ve geniş menü seçenekleri, en özel etkinlikleri unutulmaz bir boyuta taşımaya hazır.

Büyüleyici bir Akdeniz tatili

Göcek koyunun karşı konulmaz turkuaz denizini ve panoramasını gözler önüne seren, muhteşem manzaraya sahip mekanları D’Breeze ve Q Lounge, günbatımını izlerken sunduğu güzel müzikleri ve özel kokteylleri ile misafirlerine büyüleyici anlar yaşatıyor. 

D-Resort Göcek, Göcek merkezindeki konumu ile sadece tekne ve yat gezginlerinin değil çevresinde yer alan Dalyan, Kayaköy, Ölüdeniz, Likya Yolu, Saklıkent Kanyonu, Kelebekler Vadisi, Kabak Koyu gibi tarihi ve doğa güzelliklere yakınlığı ile gezmeyi sevenlere, fotoğraf çekenlere ve doğa tutkunlarına da farklı alternatifler sunuyor.

Dalaman Havaalanı’na sadece 20 dakika uzaklıkta bulunan D-Resort Göcek, düşlemenin ötesinde bir deneyime davet ediyor. 

PAYLAŞ