Darren Barnet Victoria’s Secret PINK Koleksiyonunun Marka Elçisi Oldu

Writer: NYX Magazine

Date: 25/04/2022

PAYLAŞ

Victoria’s Secret PINK, kapsayıcılık konusundaki odağını desteklemek amacıyla Netflix dizisi “Never Have I Ever”daki başrolüyle tanınan aktör ve yapımcı Darren Barnet‘in, ilk ünlü erkek marka elçisi olduğunu heyecanla duyurdu.

Darren, yıl boyunca PINK‘in şort, tişört, eşofman takımları ve aksesuarlarından oluşan “Gender Free” koleksiyonunu tanıtacak ve özellikle bu sonbaharda PINK‘in yaklaşan “Fleece Shirt Jacket” lansmanının yüzüolacak.. Ayrıca favori PINK ürünlerini paylaşarak herkese ilham olacak.

Darren PINK‘in devam eden kapsayıcılık, ruh sağlığının önemine dikkat çekme ve genç yetişkinleri desteklemeçalışmalarının bir parçası olarak markanın değerlerinidestekleyen çeşitli etkinliklere katılacak.

Victoria’s Secret PINK’in ilk erkek marka elçisi Darren BarnetNever Have I Ever projesinde yer almak beni kesinlikle lise yıllarıma geri götürdü ve bana gençler olarak karşılaştığımız sorunları ve  öz güvensizlikleri hatırlattı. Uyum sağlayamamanın nasıl bir his olduğunu ve olduğunuz gibi   kabul görmenin ne kadar önemli olduğunu biliyorum.’’ diyor.

Barnet, ‘’PINK’in yaptığı çalışmaları ve özellikle de toplum ve ruh sağlığına odaklanmalarını beğeniyorum.,. Bu yüzden de PINK ekibinin bir parçası olmaktan gerçekten onur duyuyorum.” diye ekliyor.

Darren, bu iş birliğini başlatmak için marka elçileri Chloe x Halle ve Remi Bader ile birlikte dördüncü yılını kutlayan ‘’PINK With Purpose” projesinde jüri olarak da yer alacak. Bu yıl, PINK’in değerleriyle örtüşen ve insana, amaca, gezegene verilen önemi destekleyen projeler seçilecek. Bu projelerin sahibi 10 genç yetişkine, projelerini finanse etmek amacıyla 25.000’er dolar verilecek.

Darren ayrıca @VSPINK iş birlikçileri ve marka elçileriyle beraber Instagram canlı yayın sohbetinde yer alarak markanın Ruh Sağlığı Farkındalık Ayı etkinliklerine katılacak. Burada kendi deneyimlerini paylaşarak, ruh sağlığının önemine vurgu yapacak.

PINK CEO’su Amy Hauk, “Gençler ve genç yetişkinler için çok olumlu bir rol model olan Darren ile bu iş birliğini duyurduğumuz için  çok heyecanlıyız.” dedi. Hauk “Cinsiyetsiz  ürün çeşitlerimizi zenginleştirmeye ve bir marka olarak büyümeye devam ederken iş birliği yaptığımız kişilerin; yalnızca çeşitliliği temsil etmelerini değil, aynı zamanda bireysellik ve öz güveni de yansıtmalarını istiyoruz.” şeklinde ekledi.

PAYLAŞ