Lancôme’un Hazal Kaya ile Yeni Reklam Filmi Yayınlandı

Writer: NYX Magazine

Date: 26/04/2022

PAYLAŞ

Dünyanın önde gelen güzellik devi Lancôme’un başarılı oyuncu Hazal Kaya ile çektiği yeni reklam filmi dijital platformda izleyiciyle buluştu. Milyonlarca probiyotik içeren formülü ile cildi güçlendiren onarıcı serum Advanced Genifique’in tanıtıldığı filmde Kaya; parlak, güçlü ve canlı cildinin sırrını paylaşıyor.

Lancôme’un Advanced Genifique Serum’unun tanıtıldığı yeni reklam filmi yayına girdi. Lancôme’un Türkiye marka elçisi olan Hazal Kaya’nın rol aldığı filmde ünlü oyuncu, cilt bakım rutininin vazgeçilmez formülünü sunuyor. Markanın parizyen ve elegan ruhu, son dönemde başarıları ve güzelliğiyle adından söz ettiren Hazal Kaya ile somutlaşıyor.

Reklam filminde milyonlarca probiyotik içerikli serumun cilt için olmazsa olmaz bakım rutini olduğunun altı çiziliyor. Parlak, güçlü ve canlı cildiyle göz kamaştıran Hazal Kaya, tek adımda cildinin ihtiyacını karşılayan Advanced Genifique Serum ile tüm güzelliğini gözler önüne seriyor.

Kusursuz cildi ve sempatik tavırlarıyla büyük beğeni toplayan Hazal Kaya, “Sevdiğim bir marka ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyorum. Şahane bir ekip ile çok keyifli bir çekim gerçekleştirdik. Capcanlı cildimin sırrını merak eden tüm güzellik tutkunlarının aradığı formülü bu reklamda bulacağına inanıyorum” dedi.

Cildi güçlendiren ve onaran probiyotikler

Milyonlarca probiyotik içeren formülü ile cildi güçlendiren onarıcı serum Advanced Genifique, cildi daha hızlı onarmaya destek oluyor, daha canlı, aydınlık ve daha genç bir görünüm sağlıyor.

PAYLAŞ